info@glashatai.com 10:46 15.06.2024

.Пазете се! Масово пияни и дрогирани по пътищата. В Радомирско държат първенството в съботно неделната статистика


.Пазете се! Масово пияни и дрогирани по пътищата. В Радомирско държат първенството в съботно неделната статистика

 

            Столичанин е задържан за притежаване на марихуана и амфетамин. На 15 юни, около 22, 40 ч., на пътя кв. „Върба“ – с. Кошарте бил проверен 17-годишен младеж от гр. София. От него полицаите иззели две пликчета със суха зелена листна маса и едно с бяло прахообразно вещество. Полевият тест показал, че това са марихуана и амфетамин. Задържан е за 24 часа по Закона за МВР и работата по случая продължава.

            С 2, 38 промила алкохол в кръвта е управлявал автомобил марка „Мерцедес“ 27-годишният К.П. от гр. Радомир. Момчето било проверено на 17 юни, около 10 минути след полунощ, на кръстовището за с. Стефаново посока Радомир. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

            Друг радомирец е задържан за шофиране на автомобил под въздействието на наркотични вещества. Това е станало на 16 юни, на кръстовището на улиците „Голобръдска“ и „Училищна“, когато бил проверен Фолксваген „Пасат“ с водач А.М./22 г./ Тестът му за наркотици показал, че е употребил марихуана. Задържан е за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

С 2,00 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си марка „Пежо“ столичанина Б.Г./50 г./. Мъжът бил проверен на 06 април тази година, в радомирското с. Д. Диканя. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

            С 2, 87 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобил марка Опел „Корса“ 30-годишният Н.Р. Мъжът бил проверен на 15 юни през нощта, когато се прибирал от празнуване на рождения си ден. Отказал кръвна проба за химичен анализ. Бил задържан за 24 ч. и действията по разследването продължават.

            1, 41 промила алкохол в кръвта са отчетени при изпробването на 26-годишният Я.И. от гр. Перник. Младежът шофирал Фолксваген „Голф“ и бил проверен на 16 юни, на ул. „Ю. Гагарин“ . Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч.


Публикувана на 18.06.2018


0 коментара