info@glashatai.com 06:19 23.07.2019

БСП с готов предизборен щаб за евроизборите


БСП с готов предизборен щаб за евроизборите Източник на снимката: БСП Перник

 

БСП Перник структурира предизборен щаб за европейските избори с участието на изтъкнати дейци и общественици.Това се случи на отчетна конференция в края на миналата седмица

Социалистите се събраха по теми като актуалната политическа обстановка в страната, предстоящите европейски избори, отчети за работата на общинското ръководство, общинските съветници и народните представители, както и разисквания по "Визия за България".

Председателят на БСП Перник Кирил Леонов представи доклад за дейността на БСП Перник от 2016 г. до сега и анализ за политическата обстановка в страната. Ръководителят на групата съветници Петър Янков отчете работата на избраните от левицата в Общинския съвет, като наблегна на големия брой зададени въпроси от групата и подчерта, че БСП е градивна опозиция на кмета от ГЕРБ. От името на народните представители отчет прочете инж. Любомир Бонев.

Официални гости на събитието бяха ген. Бриго Аспарухов, член на Изпълнителното бюро на БСП, който поднесе поздрави от лидерката Корнелия Нинова и Валери Жаблянов, също член на тясното ръководство на столетницата и народен представител. 

 


Публикувана на 26.11.2018


0 коментара