info@glashatai.com 02:13 23.08.2019

Първо в Глашатай: Ето я новата шефка на Профилакториума. Вижте избора и


Първо в Глашатай: Ето я новата шефка на Профилакториума. Вижте избора и

Днес на извънредно заседание на пернишкия общински съвет беше гласувана оставката на шефа на профилакториума и беше назначен вр. изпълняващ длъжността. Както Глашатай вече писа на стола сяда доктор Росица Иванова. Тя ще оглавява болницата до избор на директор, но не повече от 3 месеца.
Д-р Иванова е специалист по вътрешни болести, има квалификация по здравен мениджмънт и е работила като лекар в Перник, оглавявала е местната ТЕЛК и е шксперт в НЕЛК. Така я представи зам. председеталят на местния минипарламент Румяна Гьорева.
На въпрос на общински съветник ще се съобрази ли с поетите от предишното ръководство задължения, новата шефка на Профилакториума заяви, че не познава състоянието на болницата в детайли. От лявата страна на залата изразиха притеснение, че д-р Иванова не е наясно със състоянието на болницата, което както всички знаем не е цветущо и се въздържаха при гласуването на избора и.
Ще се наложи д-р Иванова много бързо да влезе в детейлите, защото само след шест дни на нея и предстои поредната среща в НАП, след която се очаква да стане ясно дали приходната агенция ще възобнови процедурата по продажба на болницата


Публикувана на 15.01.2019


0 коментара