info@glashatai.com 02:11 23.08.2019

Пернишките ГЕРБ-ери започнаха с даренията


Пернишките ГЕРБ-ери започнаха с даренията Източник на снимката: ГЕРБ- Перник

В последните два дни пернишките структури на партията на Бойко Борисов направиха две дарения.

Днес женската организация на ГЕРБ-Перник и представителите на политическата сила в общински съвет Перник направиха дарения за родилното отделение  и отделението по Неонатология  на МБАЛ „Рахила Ангелова”  по случай  Деня на родилната помощ. Представителите на партия ГЕРБ и тази година не изневериха на традицията и откликнаха на нуждите на болничното заведение, като закупиха два хладилника.
Дамите бяха посрещнати от директора на АГО д-р Йвайло Лазов и неговия екип, които благодариха за благородния жест.
„Подобни благотворителни актове за Бабинден вече се превърнаха в традиция за Жени ГЕРБ-Перник.  Дарението за родилното отделение на лечебното заведение в Перник традиционно идва от Жени ГЕРБ“, сподели областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник Елза Драгомирова.  Тя отбеляза, че със събраните средства от кампанията за издаване пластмасови капачки  и средства, дарени от общинските съветници на ПП ГЕРБ, е закупен електроуреда за детското отделение.
„Предали сме над 500 килограма капачки. Казвам това, защото дължим уточнение към всички граждани и институции, които взеха участие в нашата кампания“, сподели лидерът на Жени ГЕРБ-Перник. Тя отбеляза, че една туба от 10 литра, събира килограм и половина капачки и изказа благодарност към всички, които станаха съпричастни с кампанията. Д-р Драгомирова се обърна  думи на благодарност към  хуманен труд на хората, съдействащи за появата на новия живот.
Вчера народните представители от ПП ГЕРБ в област Перник Красимир Велчев и д-р Александър Александров зарадваха  самодейците от читалището в село Дивотино "Чичо Стоян" с нов голям 49-инчов телевизор . Двамата бяха топло посрещнати от своите домакини , които с радост приеха техния подарък и изпитаха истинска радост от оказаното внимание.
 


Публикувана на 21.01.2019


0 коментара