info@glashatai.com 01:04 16.11.2019

Глашатай става на четири години


Глашатай става на четири години

Днес Глашатай става на четири години. Появихме се в публичното пространство седмица преди Маскарадния фестивал на 2015-та, с идеята именно това красиво, позитивно и пълно с настроение и усмивки зрелище да е първото голямо събитие, което отразяваме. Не ни се получи точно така. От тогава, та и до ден днешен все сме подир събитията, макар да ни се случва и да ги изпреварваме от време на време.

Както всяка годишнина и тази буди равносметка: хиляди, понякога десетки хиляди читатели на ден, почти 13 000 публиказии,  повече от 50 000 снимки.  Често се случва да сме призовани да помагаме и с малките си жестове  да сме част от голямата промяна на нечия съдба. Нали именно в това е смисълът на работата ни, а и отговорността, която носим

На четири  години едно дете вече е проходило и върви уверено, проговорило и се е, научило се да се заявява и отстоява себе си, има приятели и проявява характер.

За четири години Глашатай нагази смело в социално-политическите и икономически проблеми, научи се да отстоява единственото си кредо- добрата информираност на читателите. Бързото, актуално и достоверно съобщаване на факти. Коментарите- те са свободни, а  тази свобода е едно от най-важните ни неща. За четири години  не изневерихме на идеята си показваме духовността и културата в бездуховното време, в което живеем. За четири години създадохме много и наистина ценни приятелства, бяхме трън в очите на много хора. Това също е оценка, а точно днес опитите за хакерски атаки не ни се броят.  Получихме и първата награда на човек от екипа.

Днес е време освен за равносметка и за благодарност: към читателите за ежедневното доверие,  към екипа, който ежедневно стои зад идеята Глашатай и за нейното случване. Благодаря и на последователите в социалните мрежи за  лайковете, шарванията, критиката.
Днес ставаме на четири и сме сигурни, че най-хубавото предстои.
Здрави да бъдем, колеги! Здрави да са читателите и партньорите ни! Здрави да са и конкурентите, защото без тях няма да бъдем това, което сме!


Л. Седевчева

редактор

Глашатай


Публикувана на 24.01.2019


0 коментара