info@glashatai.com 02:09 23.08.2019

Пернишките социалисти са набелязали кандидатите си за изборите


Пернишките социалисти са набелязали кандидатите си за изборите

Пернишките социалисти са набелязали кандидатите си за изборите. За имена обаче е рано. От представянето им по време на кампанията за евровота зависят позициите им в изборите за кметска власт. Това стана ясно на пресконференция в БСП днес

Председателят на областния съвет  на червените Валентин Петков заяви, че ще се търси начин за привличане на хора извън твърдото ядро на партията

20 са били делегатите от Пернишко на 49-ия конгрес на БСП. Наред с поставените задачи на него е била и приета и „Визия за България“.

На конгреса са били разисквани най-сериозните проблеми, които стоят пред страната ни. Според Владимиров на първо място е демографската катастрофа . Все още нямало данни за това колко деца са се родили през 2018 г., но броят им бил около 50 000. Смъртността пък всяка година се движела в порядъка на 107 000-110 000 души.

Според  Владимиров трябва да се работи за смяна на модела на здравеопазване..Промяна трябва да има и по отношение на регионалните политики, пък смята колегата му Любомир Бонев.


Публикувана на 28.01.2019


0 коментара