info@glashatai.com 02:09 23.08.2019

Нови четирима на съд


Нови четирима на съд

Четирима се изправят пред правосъдието за престъпления на пътя

                   43-годишинаят В.С. от гр. Перник ще бъде съден за шофиране на автомобил в нетрезво състояние. На 20 януари тази година, на ул. „Бл. Гебреб“ бил спрян за проверка лек автомобил Опел „Астра“, шофиран от 43-годишният мъж. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 91 промила. Привлечен е като обвиняем и му е взета мярка за неотклонение „подписка“.

                   21-годишен ще отговаря за шофиране на автомобил под въздействието на дрога. На 13 ноември миналата година, в пернишкото с. Драгичево бил проверен Фолксваген „Голф“, управляван от 21-годишният Б.Р. от областния град. При изпробването му с техническо средство е отчетен положителен резултат за канабис и амфетамин. Работата по случая продължава съвместно с прокуратурата.

                  

 

                   Неправоспособен и дрогиран шофьор застава пред съда. На 24 декември миналата година, в гр. Перник бил проверен лек автомобил Фиат „Стило“, управляван от 26-годишният М.Л., с постоянен адрес гр. София. Органите на реда установили, че е неправоспособен и е употребил кокаин и метамфетамин. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

                   23-годишна е шофирала автомобил под въздействието на наркотици. На 20 февруари миналата година, в гр. Перник е проверен Хонда „ Сивик“, шофиран от 23-годишната В.В. от областния град. При изпробването й с техническо средство е отчетен положителен резултат за наркотици. Привлечена е като обвиняема и действията по случая продължават съвместно с прокуратурата.


Публикувана на 12.02.2019


0 коментара