info@glashatai.com 06:12 23.07.2019

В Перник престъпления не стават. Полицейската сводка само с пияни на пътя


В Перник престъпления не стават. Полицейската сводка само с пияни на пътя

В Перник през последното денонощие нищо престъпно не се е случило. Такъв извод може да си направи човек поглеждайки полицейския бюлетин от деня. Един пиян на пътя са хванали местните представители на реда и двама изправят пред правосъдието за същото престъпление

На 08 март тази година, малко преди пернишкия кв. „Бела вода“ бил проверен лек автомобил „Мерцедес“, управляван от перничанина Е.И./31 г./ Алкохолната му проба се оказала положителна – 2, 14 промила. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

                   С 2, 48 промила алкохол в кръвта е управлявал автомобила си марка Фолксваген „Голф“ перничанина Б.Д./44 г./ Мъжът бил проверен на 08 март, на ул. „Средец“ в гр. Перник. Отказал кръвна проба за химичен анализ. Привлечен е като обвиняем и работата продължава.

                  36-годишен перничанин е задържан за шофиране на автомобил под въздействието на алкохол.

                   Вчера, на ул. „Ю. Гагарин“ в областния град бил проверен лек автомобил Ровер“, управляван от 36-годишниаят И.К. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 29 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска мярка.


Публикувана на 15.03.2019


0 коментара