info@glashatai.com 06:29 18.06.2019

На прага на кампанията за поредния избор


На прага на кампанията за поредния избор

Уважаеми, Читатели,

в навечерието на поредната предизборна кампания сме. Това е време, в което партии и политици ще се надпреварват да Ви показват и разкажат, да Ве убеждават и обещават. В тази надпревара медиите играят особено важна роля.
Обръщаме се към Вас, уважаеми Читатели,  които ежедневно надниквате в кътчето наречено Глашатай, за да разберете новините от Перник, региона и България, или да се усмихнете на нещо любопитно, или да прочетете  някое интервю или коментар, защото само Вашето мнение ни е важно,  и защото само и единствено пред Вас трябва да уточним: Глашатай е над партиен сайт. Уважаваме всички онези, които ще се борят за Вашите гласове и които имат претенции да знаят как да решават съдбата Ви, тази на децата и родителите Ви. Затова ще дадем възможност на всички партии, коалиции и кандидати да отправят посланията си към Вас, Читатели. Това ще стане в новата рубрика „Евроизбори 2019” при едни и същи условия за всички политически субекти. Условията са публикувани тук в законоустановения срок-  40 дни преди изборите. Апропо Глашатай е единственият пернишки сайт, който го направи. Другите ... със сигурност ще вземат пари за медийно отразяване, но едва ли ще оповестят това. Въпрос на уважение към читателите

Оповестявайки тарифата си за медийни услуги, не само ще спазим закона, не само запазим онази честност и откритост, които са наше основно кредо, но и ще дадем възможност на претендентите за гласа ти да го сторят.

Изборите ще минат и заминат, Глашатай ще остане, надяваме се с коректността,откритостта и спазването на закона, да запазим верността ти, Читателю,  и да продължим да се срещаме всеки ден в това пространство на глобалната мрежа. Политиците- те само могат да спечелят гласове от тази прозрачност, стига да го разберат.


Публикувана на 26.04.2019


0 коментара