info@glashatai.com 11:06 27.01.2020

"Перник на младите" и тази година


Международният ден на младежта – 12 август и тази година беше отбелязан празнично от младежките организации и институции в Перник. Специални гости на събитието бяха Севделина Ковачева - зам.-кмет на Община Перник, Радослава Манова - секретар на Община Перник, инж. Емил Костадинов - квет на кметскво "Изток", както и двамата настоящи български младежки делегати към Организацията на обединените нации – Богомила Корманова и Минко Даскалов.
"Скъпи млади хора, бъдете дръзки, креативни и следвайте мечтите си! Искрено вярвам, че само така ще промените света към по- добро!
Днес отбелязваме и 11 години от създаването на КСМП в Перник - сериозна годишнина, която доказва, че младите хора в града имат какво да кажат и са изключително полезни за развитието на младежките политики на територията на Община Перник!", поздрави младите Севделина Ковачева.


Всички млади хора имаха възможността да се включат в информационна игра, чрез която научиха много нови неща за дейностите на младежките организации и институции.


Публикувана на 12.08.2019


0 коментара