info@glashatai.com 10:27 25.02.2020

Катастрофи с автобус на Хемус, с кола на Тракия и задръствания край Симитли. Бъдете внимателни на пътя


Катастрофи с автобус на Хемус, с кола на Тракия и задръствания край Симитли. Бъдете внимателни на пътя

Катастрофи бележат края на почивните дни

Автобус с пътници се е ударил в спрял в аварийната лента ТИР в района на 20 км на автомагистрала "Хемус", посока Варна. Пътният инцидент е настъпил към 15.50 часа на автомагистрала "Хемус", на около 20-тина километра след София, посока Варна, в района срещу паркинга при Жерково. Според първоначалната информация, автобус с пътници, пътувал по линията София - Монтана - Лом се е ударил в спрял в аварийната лента ТИР. Към мястото на произшествието незабавно са насочени екипи на "Спешна помощ" и пожарен автомобил. При инцидента най-сериозно е пострадал водачът на автобуса, който с помощта на пожарникарите е освободен и ще бъде откаран към болница с травма на крака. Пострадалите мъж и две жени са прегледани на място. Движението в участъка не е затруднено и няма да бъде спирано.

Катастрофа затруднява движението при км 154 на автомагистрала "Тракия" в посока Бургас е затруднено. Там а лек автомобил се е ударил в разделителната мантинела. Няма сериозно пострадали, но са блокирани и трите ленти на магистралата.

Километрична колона от автомобили се е образувала на второкласен път - 19 Симитли - Гоце Делчев в платното в посока София. . Движението от прохода Предел до пътен възел "Симитли" е затруднено, а причината е, че там се събира целия трафик на идващите от ГКПП "Кулата - Промахон" и прибиращите се от ГКПП "Илинден" и Банско. Полицейското присъствие в област Благоевград е засилено. Натоварено към този час е и движението по автомагистрала "Струма" и Главен път Е-79. На много места се образуват колони от автомобили.
Ливия НИНОВА


Публикувана на 08.09.2019


0 коментара