info@glashatai.com 21:12 04.06.2020

Показаха 10-те причини за живот в Радомир


Показаха 10-те причини за живот в Радомир

Изложба "10 причини да остана в моя Радомир" показва  национален ежедневник  на радомирци. 10-те фото пана, представят преобразяването на града  са част от най-новата кампания на вестника  "Моят град". В нея се показват поне 10 причини за гордост на хората от българските градове и как техните градоначалници са способствали за промяната по време на настоящия си мандат по отношение на градска среда, инфраструктура, културни обекти, спортни площадки, обновяване на училища и детски градини.

Областният управител на Перник Ирена Соколова стана част от специалната церемония, на която бяха връчени и награди за принос в развитието на Радомир в категориите „Образование", „Спорт", „Сигурност" и „Общественици".

Радомир е вторият град в областта, който се представя през фотографския обектив и значимата национална кампания на медията

Модернизирането на общината е видимо, стойностни и полезно, защото дава смисъл на хората, живеещи тук, да се развиват, да работят на местна територия и да създават свое поколение тук. Радомир е място на древен дух, а с направеното в последните години ни посреща с обновена визия и нови придобивки – зелени площи, детски площадки, с кътове за отдих и туризъм, подобрена инфраструктура.

Соколова връчи първата от наградите в церемонията за принос в развитието на Радомир в сферата на културата на танцов състав "Етнофолк".


Публикувана на 17.09.2019


0 коментара