info@glashatai.com 12:42 08.08.2020

Само и единствено за читателите на Глашатай


Само  и единствено за читателите на Глашатай

В навечерието на поредната предизборна кампания сме. Това е време, в което партии и политици ще се надпреварват да показват и разказват, да  убеждават и обещават с методи и способи разни. Кой колкото и както може.  В тази надпревара медиите играят особено важна роля, поведението на журналисти и издатели- също. Защото аз като издател и  екипът на Глашатай вярваме, че читателите ни са интелигентни, а не идиоти и виждат, забелязват, вероятно оценяват по достойнство.
 В навечерието на предизборната кампания се обръщам към Вас десетки хилядите читатели, които сте избрали сайта за да се информирате, защото за мен и за целия ни екип е важно да подчертаем за пореден път преди важен избор:

Глашатай е над партиен сайт. Уважаваме всички онези, които ще се борят за гласовете Ви  и които имат претенции да знаят как да решават съдбата ни, тази на децата и родителите ни. Затова ще дадем възможност на всички партии, коалиции и кандидати да отправят посланията си към перничани, радомирци, брезничани и трънчани. Това ще стане в новата рубрика „Местни избори 2019” при едни и същи условия за всички политически субекти. Условията вече са  публикувани тук в законоустановения срок. Нещо, което само и единствено ние като медия, работеща на територията на област Перник сторихме. Защото оповестявайки тарифата си за медийни услуги, не само  спазваме  закона, не само, че ще запазим онази честност и откритост, които са наше основно кредо, но и ще дадем възможност на претендентите гласовете на хората   да го сторят. По този начин показваме, че служим само и единствено на читателите си, че не продаваме тяхното внимание под рафта и за жълти стотинки.

Местните избори ще минат и заминат, Глашатай ще остане, надяваме се с коректността,откритостта и спазването на закона, да запазим и множим верните си читатели  и да продължим да се срещаме всеки ден в това пространство на глобалната мрежа. Политиците- те само могат да спечелят гласове от тази прозрачност, стига да го разберат и да не тръгнат по онази плоскост с нарушаването на законите, дребните сметкаджийски договорки още преди да са избрани

Л. Седевчева


Публикувана на 24.09.2019


0 коментара