info@glashatai.com 05:56 15.07.2020

Детската учителка Лидия Стойнева, кандидат за общински съветник от партия на ЗЕЛЕНИТЕ: твърдо заставам зад кандидатурата на Людмила Велинова за кмет на Перник и водач на листата за общински съветници


Детската учителка Лидия Стойнева, кандидат за общински съветник от партия на ЗЕЛЕНИТЕ: твърдо заставам зад кандидатурата  на Людмила Велинова за кмет на Перник и водач на листата за общински съветници Източник на снимката: Партия на ЗЕЛЕНИТЕ

Детската учителка Лидия Стойнева, кандидат за общински съветник от партия на ЗЕЛЕНИТЕ: твърдо заставам зад кандидатурата  на Людмила Велинова за кмет на Перник и водач на листата за общински съветници. Само човек с толкова силен характер, борбен дух и професионализъм, като Людмила Велинова, може да се справи с предизвикателствата пред които сме изправени и да даде много от себе си за развитието на нашата община.

Познавам Люси от времето, когато й бях учител в детската градина. Тя беше будно, жизнено и умно дете. Израсна и пое по своя път пред очите ми. От няколко години сме и съседи- живеем в един вход в кв. Мошино.

Социалната програма към която се стреми е за подобряване работата и обгрижването на децата в яслите и  детските градини, децата с увреждания  и насърчаване, и подпомагане на младите семейства.

Всички знаем колко е важно децата ни да живеят в здравословна, зелена, чиста и здрава социална среда.Вярвам и съм убедена, че това е лична кауза на кандидата ни за кмет на Перник, Людмила Велинова.

Не съм политически обвързана и не членувам в партия. Вярвам в Люси, в нейната кауза и принципи, затова твърдо заставам зад нейната кандидатура.

Лидия Стойнева, пенсиониран детски учител

Партия на Зелените е с номер 42 в бюлетините за кмет на община Перник и общински съветници.

Купуването и продаването на гласове са престъпления.

 


Публикувана на 16.10.2019


0 коментара