info@glashatai.com 18:42 30.07.2021

Д-р Мария Маринова откровено за изборния резултат


Д-р Мария Маринова откровено за изборния резултат

 Деня на св. Мина избраха за своя следизборна пресконференция д-р Мария Маринова от местната коалиция „ЕНП, „Никола Петков”, БЗНС и БДФ”. Коалицията винаги е издигала в култ семейните ценности. За празника кандидатът за кмет от току що приключилите избори и вече избран общински съветник пожела здраве и лично щастие на всички перничани и се помоли за добруването на гражданите и техните семейства.

„В предизборната кампания властваше демагогията и популизмът.  Ние успяхме да се срещнем  с много хора и видяхме,  че те искат промяна.  Факт е, че на тези избори не  намерихме правилната формула, но поне разбрахме защото  какво иска обществото", каза Маринова и  благодари на всички гласували за коалицията, но не спести критиките „Хората сякаш не  ни простиха затова, че се явяваме разделени, че не надграждахме, а се предавахме”, каза с горчивина Маринова.  „ Пропиляхме много енергия в междуличностни боричкания”, допълни тя.

„Хората искат промяна и тя трябва да дойде от младите. Както се случи в Дивотино.”,заяви Маринова Там коалицията има избран кмет Симеон Методиев. Хората в селото са гласували за младия човек, за личността. Той от своя страна заяви, че след като встъпи в длъжност, ще направи отчет за постигнатото до момента, за да види каква е основата и какво предстои. 

„В тази кампания силата бе на страната на демагогията и популизмът. Имаше много маски и търговия“, каза  д-р Маринова и призна разочарованието си от крайния резултат в избора на кмет. Коалицията подкрепи на втори тур Вяар Церовска

 „Започваме да надграждаме. Щом имаме кмет, значи има надежда. Не можем да си позволим да предадем тези 1500 души, които застанаха зад нас. Поздравявам кмета на Дивотино “, заяви председателят на предизборния щаб на Маринова Адриан Симеонов.

.


Публикувана на 11.11.2019


0 коментара