info@glashatai.com 00:18 29.05.2020

Красимир Велчев: Борисов няма да подава оставка, кризата с водата е част от сценарий


Красимир Велчев: Борисов няма да подава оставка, кризата с водата е част от  сценарий

 

Премиерът Бойко Борисов няма да подава оставка, а кризата с водата е  част от сценарии, за да  предизвикване на трусове в държавата.  Това каза на нарочна пресконференция зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия Красимир Велчев.

Депутатът  направи аналогия между ситуацията с водата в Перник с кризата с боклука в София, разразила се по време на мандата на Бойко Борисов като градоначалник. „Това не е случайно“, смята той „Подобен сценарий се гласи и в момента. Премиерът Борисов е наредил пълна проверка на всички ВиК дружества в страната“.

„Два пъти премиерът Борисов подаде оставка, трети път няма да има“, беше категоричен Велчев и  призова „да не се приписва на правителството“ цялата вина за кризата с водата, както и припомни, че едва в 4 от последните 30 години градът се управлява от ГЕРБ.
„Г-жа Церовска завари 30 млн. лв. дълг, които в края на мандата и бяха 15. Ако тези пари можеха да се инвестират щеше да е друго,” припомни Велчев и допълни, че по време на управлението на ГЕРБ е бил разработен проект за воден цикъл на града за 120 млн.лв.


 


Публикувана на 30.12.2019


0 коментара