info@glashatai.com 20:52 06.04.2020

Трънчанин и перничани в пиянската сводка


Трънчанин и перничани в пиянската сводка

39-годишен на съд за управление на автомобил в нетрезво състояние.Случаят е от 07 март тази година, когато в радомирското с. Старо село е проверен лек автомобил „Пежо“, шофиран от 39-годишен перничанин. Алкохолната му проба се оказала 2, 5 промила в издишания въздух. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

Трънчанин е управлявал автомобил в нетрезво състояние.Вчера, в РУ – Трън е подаден сигнал за лек автомобил, ударил се в контейнер за смет. Пристигналите на място полицаи установили лек автомобил Форд“, шофиран от 55-годишен местен жител. Алкохолната му проба с алкотест „Дрегер“ се оказала положителна – 1, 84 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ. Първоначално е бил задържан, но впоследствие освободен поради лекарска забрана.

            Перничанин ще отговаря за шофиране на автомобил в нетрезво състояние.     На 13 февруари тази година, в пернишкия кв. „Църква“ е проверен лек автомобил „Ауди - 80“, управляван от 37-годишен мъж. При изпробването му с техническо средство е дал положителна проба за алкохол – 1, 31 промила в издишания въздух. Привлечен е като обвиняем и работата продължава.


Публикувана на 26.03.2020


0 коментара