info@glashatai.com 23:46 28.05.2020

Тъжно. Две жестоки убийства


Тъжно. Две жестоки убийства

Две жестоки убийства са станали в рамките на два дни. Едното е на жена във варненско село, другото в Елхово.  За него е задържан  19-годишен младеж. Той е обвинен за убийството на работодателя си. Престъплението е извършено на 2 април т.г.
Към 23.30 часа същия ден жертвата – 42-годишен мъж бил в дома на нападателя в Елхово. С тях, разкриха източници, близки до разследването, била и майка на младежа. Баща му бил на втория етаж на къщата.
Неочаквано, в разгара на вечерта, Нападателят взел нож и започнал яростно да нанася удари в тялото, в шията и в главата на госта. Трагедията се разиграла пред очите на майката. По-късно аутопсията установила 15 прободни рани в тялото на жертвата. Мъжът не е имал никакъв шанс да оцелее.
Другото тежко престъпление е станало в село Ново Оряхово. За него е задържан 35 годишен мъж. Той е обвинен в убийството на   на 44-годишната жена. Часове след получен сигнал за изчезнала жена от с. Ново Оряхово и след предприети незабавни действия по изясняване на случая, криминалисти от ОД на МВР - Варна разкриват, че същата е станала жертва на тежко криминално престъпление. В хода на разследването, е установено, че извършител на деянието е мъжът, с когото жертвата е живеела на семейни начала - С.С. (35 г.), известен на органите на реда и осъждан.

 


Публикувана на 04.04.2020


0 коментара