info@glashatai.com 16:33 24.09.2020

Борисов: аз може да си тръгна, но правителството трябва да продължи


Борисов: аз може да си тръгна, но правителството трябва да продължи

Ще продължа разговори с коалиционните партньори и ще предложа, включително вариант да си тръгна, а правителството да продължи. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на Националната конференция на ПП ГЕРБ

„Готов съм да си тръгна по всяко време, правил съм го, готов съм и заради мен по никакъв начин не искам да има напрежение. Не съм Радев да се радвам,, когато хората се бият по улиците и затварят кръстовище“, допълни той.

Борисов увери, че ще работи за подсилване на структурите на ПП ГЕРБ в страната.

"Ясен ли съм, или не съм? Никога не съм ви подвел и затова ГЕРБ винаги е печелил избори. ще проведем много разговори с вас, да разговаряте с хората, защото много от вас са се отлепили от това, което мислят хората за нас.

"Много ви моля, не отговаряйте на провокации, те това целят, за това са пратени тук", каза той по повод протестиращите, които завардиха пътя на Четвърти километър в подхода към Тех парка. "Демократичните хора не плашат бебета и деца, а те това направиха първо пред къщата на Фандъкова, след това и пред моята къща. Нека да ги видим докъде ще стигнат демократите. Ако демокрацията са бесилки, черни знамена, такава имахме до 1989", отсече Борисов.ГЕРБ направи за 10 години магистрали и метро, за да има сега какво да блокират протестиращите, иронизира опонентите си премиерът Бойко Борисов в словото си пред националната конференция на партията.

"Преди нас нямаше какво да блокират, защото нямаше. Сега ги блокират. Сега могат да отидат да си играят с метрото. Има какво да блокират, има какво да спират", заключи Борисов в Тех парка.

"Искам да помоля тези, които правят провокациите, да не ги правят. Защото няма нищо по-добро от демокрацията и това хората да изразяват своята воля - хубава, лоша, затова сме се борили. Защо избрахме Тех парка? Защото тук е най-видимо само за 10 г. какви промени са направени - виждате, от едни казарми, клъстери, иновации, най-мощния компютър. Какво друго биха могли да ни покажат нашите опоненти, алтернатива на това?", попита той.

Не желая по никакъв начин държавата да бъде разединена, категоричен е Борисов.

ПП ГЕРБ се събра на Национална конференция днес. Форумът се състои в София Тех Парк, а официалното му начало беше поставено в 12.00 часа.

В събитието участват членове на партията от цялата страна, сред които депутати, министри, общински съветници, областни и общински ръководители и кметове на населени места.

 


Публикувана на 05.08.2020


0 коментара