info@glashatai.com 04:04 30.11.2020

Другото си лице, показва за втори път Радослава Манова


Другото си лице, показва за втори път Радослава Манова

Другото лице .. показва във втора втора самостоятелна изложба  Радослава Манова. Експозицията включва 30 картини и отворен край. Тя ще бъде подредена в галерия "Атриум", в сградата на Областна администрация- Перник. Откриването ще бъде на 21 октомври /сряда/ в интервала 17.30- 19.00 часа. 
"В мълчанието на многоточието всеки ще интерпретира, търси и намира своята история- една любов: хора, къщи и улици; идилии и носталгия по отдавна изгубено време или просто емоции. Многоточието е мълчаливият разговор на душата със самата себе си”, сподели авторът.

Познатата като секретар на община Перник до миналата година и обичан учител на много перничани Радослава изненада  почитателите на изобразителното изкуство през 2019-та, когато показа свои картини за първи път. Любопитен е фактът, че мотото на изложбата беше същото и наистина показа Манова в различна светлина.

Повече за първата и експозиция Другото си лице показа секретарят на община Перник

Изключително интересна, много мъдра и с оригинален поглед към света и случващото се, Манова даде откровено интервю за Глашатай преди няколко месеца в разгара на извънредното положение, предизвикано от Ковид 19. Тогава тя сподели, че Изпитанието свали маските


Публикувана на 14.10.2020


0 коментара