info@glashatai.com 09:37 20.04.2021

Eто какво очаква различните зодии през март


Eто какво очаква различните зодии през март

ОВЕН

През по-голямата част от март месец вие сте в период, през който приключвате една лична година, така че по един естествен начин през това време ще ескалират развръзки, които ще ви покажат, кои от вашите  желания, усилия които сте полагали в миналото ще доведат до ползи, които пряко ще се имплантират във вашия по-добър социален статус, като минимум-  репутация.

От 5 март вашият покровител Марс вече ще транзитира през зодиакалния знак в Близнаци и през идните около два месеца вашата социална активност ще нарасне в пъти.  Вие ще се стремите все повече да преговаряте за интересите си, ще се стремите да създавате и укрепвате връзки, които да се превърнат в мост към вашите успехи, благоденствие и чувство за щастие- общо.

Вашите усилия, които полагате в тази посока постепенно ще наберат скорост  и вие действително все повече ще се радвате на по-широка подкрепа, вашите думи ще имат все по-голяма чуваемост, ще съумявате да налагате идеите и мнението си, дори и понякога да ви се налага да влизате в словесни двубои или пък да си служите с думите като с оръжие. В крайна сметка- до края на март месец мнозина ще се сдобият с вид опека или пък популярност, ще открият съмишленици, приятели и покровители, благодарение на които пред вас ще се разкриват все повече и по-добри шансове и перспективи за бъдещо развитие.

Ще забележите, че колкото повече действате в тази посока- обменяте мисли, приемате предложения, преговаряте за интересите си, толкова повече нараства вероятността да постигнете целите си.

На 13-ти март предстои Новолуние, което ще ви даде право на втори опит  да сбъднете ваша съкровена мечта, към която сте се стремили и преди  и сега тя може да се материализира.  В

друг случай, ако пътя към който сте се устремили е затворен, тогава задължително пред вас ще се разкрият скрити и обходни пътища, варианти за развитие, които ще откриете, щом ги търсите, понякога и по един спонтанен, бих казала дори неочакван начин. Колкото по-малко споделяте вашите намерения, не ги афиширате, толкова повече ще се усилва вероятността- вие да получите желаното.  Както казват- „ щастието обича тишината“ и това ще бъде в пълна степен валидно за вас особено  между  десети и 20-ти март.

До 20 март-  в любовта вие сте под въздействие на силна романтика  или пък могат да ви обземат носталгични чувства, в краен случай ще ревизирате  вашите сърдечни връзки, ще погледнете на тях от един друг и по- невидим ъгъл.  Самотните представители на този зодиакален знак могат да бъдат силно привлечени от партньор, който е твърде различен от тях самите  или пък някои от вас могат да започнат тайна и романтична връзка.

На 21 март Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак, а почти едновременно с него- Венера също навлиза във вашия зодиакален знак Овен.  Това е ключов момент през месец март, когато вие ще почувствате прилив на енергия, самоувереността ви, вярата в собствените сили и възможности перманентно ще растат.  Венера е планетата на щастието, благодарение на нея вие ще почувствате и доза късмет…

Последната десетдневка на март ви предлага множество възможности, вие ще се превърнете в лидери, които силно привличат внимание, печелят одобрение, симпатии с по-голяма лекота, а вие ще се възползвате от това като оздравите важни за вас контакти  или пък създадете нови, устремите се напред и нагоре, а звездите ще ви дадат „зелена светлина“, почти нищо или никой няма да може да застане на пътя ви…

ТЕЛЕЦ

През месец март вашата социална активност ще расте, а паралелно с нея подкрепата, която получавате от колектива, в който съществувате.

Ще се радвате на все по-голяма популярност и доброжелателност, вид одобрение от страна на околните, възможно е  в обкръжението ви да се появи личност,  която силно да привлече вниманието ви, може да ви окаже голямо психологическо въздействие, да повлияе или определи бъдещия ви Вектор на развитие.

В друг случай през месец март  едно приятелство може да се превърне в нещо повече- в романтична връзка, ако това ви интересува. Вие разширявате вашето влияние, може да се радвате на вид опека от страна на влиятелни или власт имащи личности, добре взаимодействате с хора, които са извън близкото ви обкръжение, включително чужденци. Демонстрацията на висока квалификация или обогатяването на вашите знания, може да се превърне в допълнителна възможност да се изкачите по йерархичната стълбичка или пък да утвърдите авторитета си на работното място и сред другите- общо.

Ако желаете да смените средата си на съществуване, включително чрез пътувания или премествания- това е един от най-благоприятните периоди за вас, хубаво е да се възползвате от Новолунието, което е на 13 март, за да преумножите  всичко гореизброено или да поставите едно голямо ново начало в предпочитана от вас сфера на влияние, която ще бъде подкрепена от важни за вас хора.  Добре се справяте с уреждане на документи, включително международни, ако това ви интересува.

След 6 март все по-важна тема за вас се превръща финансовото ви състояние или сигурност в един по-широк смисъл. Усилията, които ще полагате в тази посока през март и април, задължително ще дадат своя резултат, вие ще усетите подкрепата на звездите  която ще се усилва през март месец и през втората част  на март- вие може да извоювате успехи, на които после ще разчитате  до края на годината, а може и по-дълго, да кажем през идните около две години и половина.

Част от шансовете да подействат е позитивно на кариерното си развитие или обществено положение сами ще застават на пътя ви, но други е добре вие да инициирате, за да не пропуснете нещо…

Колкото  са  по-големи амбициите ви, толкова по-далеч може да стигнете…

През април месец  вие все още ще се намирате в хубав период, през който може да направите важни стъпки в тази посока, но тенденциите вече ще се движат повече по инерция и според това, което сте задали като Вектор на развитие през март, особено през втората част на март, вие може да направите пробив в избрано от вас направление, което е способно действително да преобрази живота ви, действайте и ще успеете, ще получавате достатъчно подкрепа от хора и обстоятелства.

През последната десетдневка на март, възникват допълнителни възможности за печалба, това могат да бъдат развръзки от усилия които сте полагали до този момент, а може и да е следствие- отново на подкрепа, дори неочаквана, в друг случай- варианти, особено, ако ги търсите.

БЛИЗНАЦИ

Месец март е един от най-важните за вас през годината и вие сами ще се убедите в това.

През този месец вие можете и трябва да направите важни стъпки в кариерното си развитие, обществено положение, имате шанс да извършите положителни трансформации следствие на подкрепа от страна на влиятелни личности, институции, хора които влияят на бъдещото ви развитие и онова, което имате- общо.

Звездите ще подкрепят вашите усилия в тази посока и вие действително може да направите крачка напред и нагоре, стига да имате ясна цел.

Ако амбициите ви не са чак толкова големи, тогава ще усетите попътните ветрове, които подкрепят начинанията ви в предпочитано от вас направление, като минимум- ще се представите в най-добра светлина и това пак така ще има широко отражение.  Все пак, колкото по-надалеч се целите, образно казано, толкова по-значими могат да бъдат вашите постижения.

От 5 март Марс вече ще транзитира през вашия зодиакален знак, това е ключово астрологично събитие, което ще повдигне тонуса и адреналина ви, ще ви подтикне да бъдете по-дейни, ще ви даде право да насочвате събития и хора,  да бъдете „ капитани на собствения си кораб“ и над обичайното, тоест- вид успехи действително ще зависят от ваши инициативи… Под влиянието на Марс вие действително ще станете по-дейни и така е правилно.

Мнозина под това въздействие ще разширят кръга на своето влияние, ще излязат извън границите на познатото и традиционното.

Можете да разширите границите на възможното пред вас, ако общувате с хора извън близкото ви обкръжение, включително чужденци, ако насочите вашата енергия в посока повишаване на знания и квалификация, демонстрация на собствените ви умения  пред високопоставени личности.  В друг случай- може да насочите усилията си към пътувания, които пак така ще се окажат благоприятни за вас. Отново като вариант- ще ви върви при сключване на договори, справяне със спорни въпроси, юридически казуси.

Използвайте това благоприятно време, за да направите проби в избраното от вас направление, особено през втората част на март  и предимно  след Новолунието, което е на 13-ти март.

През последната десетдневка на март  в близкото ви обкръжение се появяват хора, които ви подават ръка, ако се нуждаете от такава, вашата социална активност ще продължи да расте, може да сте подтиквани в тази посока от определени личности, които са в близкото ви обкръжение и ви стимулират да действате точно по този начин.

В друг случай и по различни поводи  на вас ще ви се налага да се доказвате повече в колектив, да утвърдите авторитета си пред другите, причините за това могат да бъдат различни, например- нова позиция, която заемате, защото успехите ви зависят подчертано  от вид подкрепа и одобрение, поради премествания, както казах вече- нараснала социална активност.

Каквато и да е причината, добрата новина е, че в значима степен ще въздействате на тенденциите, може често да се оказвате в център от внимание, възползвайте се по оптимален начин!

РАК

Март месец е напълно позитивен за вас, може да ви обземе вид вдъхновение или ентусиазъм, който не е случаен, а следствие на възможности, които се оформят пред вас.

На този етап- вие градите планове, които са дългосрочни или с по-далечна перспектива на развитие, но усещате или виждате, че различни фактори и обстоятелства подкрепят вашите планове.

Добре се развиват дела, които са свързани с пътувания,  уреждане  на документи, включително международни, ако това ви интересува.

В друг случай- може да разчитате на доза късмет при разискването на юридически казус. Месецът е отличен да разчупите границите на възможното пред себе си и като получавате вид опека от важни за вас хора. В друг случай- в близкото ви обкръжение има човек, който ви оказва много силно въздействие насочва бъдещите ви перспективи на развитие.  Не е изключено това да бъде ваш партньор-  личен или делови…

Междувпрочем, периодът е отличен да оздравите важни за вас връзки, романтични или служебни.  Ако сте сами, тогава може да срещнете любовта на път или вниманието ви да бъде силно привлечено от човек, който е извън традиционното ви обкръжение.  Ако сте открили вашата половинка, тогава евентуални пътувания или пък обсъждане на въпроси, които касаят бъдещето ви развитие, ще се оказват много полезни,  затоплящи или хармонизиращи вашите чувства.  Водеща тема за вас е- финансовото ви състояние, сега вие можете да преумножите благата си или да спечелите нещо значимо, но това отново ще се случи следствие на  подкрепа от страна на важни за вас хора, които влияят на благосъстоянието ви.

Добрата новина е, че вие действително можете да получите подобна подкрепа, понякога и по един неочакван начин. В друг вариант- пред вас могат да изплуват възможности за допълнителни, паралелни или нерегламентирани източници за печалба.

Навлизате в период, през който всички усилия полагани до този момент  могат да се материализират  и да преобразят живота ви или пък ако това е невъзможно, тогава си правите равносметки- какво трябва да оставите зад гърба си, защото то е без перспективно.

На този етап-  вие все още се намирате пред своеобразен избор, все едно сте на прага на житейски кръстопът, но на този етап няма за къде да бързате, а по-скоро е препоръчително следвате естествения ход на събитията, шансове, за които сте работили дълго време- могат да се разкриват пред вас по един почти магичен начин.

Ако желаете нещо съвсем различно, тогава вие може да го стартирате, но едва през май, а на този етап- по-скоро трябва да довършите нещо важно, което ще се закодира трайно   във вашата репутация, обществено положение и т.н.. Влизате в много силен период, особено през последната десетдневка на март, когато можете да направите пробив в избрано от вас направление,   звездите ще ви закрилят силно и през април, но засега трябва да знаете,  че ви се дава възможност да израстете…

Март месец може да прилича на процес, през който се изкачвате към върха, образно казано и ако използваме асоциативна препратка  с изкачване по планина, когато се изисква усилие и вид мобилизация, имате ясна цел…

Но тогава в края на март и през април, вие действително може да се окажете на връх, който ще преобрази живота ви…

ЛЪВ

През месец март вие може да направите пробив в професионалната си реализация  или ескалира трансформации на работното ви място, които могат да бъдат напълно във ваша полза, така че да повишат доходите ви, ако условията на труд го позволяват, може да се изкачите по йерархичната стълбичка или вашата популярност да нарасне.

Ако това е невъзможно, тогава ще се окажете на прага на житейски кръстопът, ще потърсите нещо друго и по-подходящо за вас, а посоката в това направление ще се  определя пряко от подкрепата и одобрението от страна на влиятелни личности или такива, които влияят на благосъстоянието ви- общо.

Аспекта цията на звездите е такава, че ви дава шанс да извършите положителни реформи на работното си място, независимо дали ще заемете по-престижна длъжност или ще се извършат промени на работното ви място,  които пак така ще се отчитат за положителни.

Част от шансовете са ми ще застават на пътя ви, но други е добре сами да инициирате. Вие сте в прекрасен период да оздравите важни за вас връзки, лични или делови.

В никакъв случай няма да ви липсва внимание и подкрепа, особено, ако се нуждаете от такава.

В живота на мнозина се появява енергична личност, която силно ще ви стимулира да се развивате в определена посока. Ако имате партньор, тогава през март месец вие ще можете да хармонизирате и задълбочите вашите отношения като градите планове за по-далечното бъдеще, като се подкрепяте и т.н.

В душата на мнозина ще горят силни страсти, които ще ви подтикват да бъдете социално по- активни, да споделяте мисли и идеи и да търсите вид одобрение, добрата новина е, че можете да ги получите.

Ако сте сами, тогава през март месец можете да срещнете любовта  и в такъв случай тя обещава да бъде доста страстна, също- с партньора до вас вие  ще можете да бъдете и приятели, освен всичко останало…

Можете да се възползвате от Новолунието, което е на 13-ти март, така че през втората част на март да спечелите нещо значимо, да преумножите благата си. Добре ще си взаимодействате с финансови институции, ако това ви интересува, през втората част на март вие може да уредите наследствени въпроси, да разрешите спорни казуси и т.н..

През последната десетдневка на март тонусът, адреналинът и самочувствието ви растат спонтанно, ще ви надарят с много сили и енергия, няма да ви липсва и доза късмет.

През последната десетдневка на март  все ще се намери човек или обстоятелство, които тези ентусиазират, допринесат за чувството ви на щастие, порадват сърцето ви…

ДЕВА

Водеща тема за вас ще бъдат партньорските отношения и през март месец могат да се случат важни събития, които да задълбочат вашите чувства и привързаност по различни начини и поводи.

Може да ви обземат романтични или носталгични настроения, може да попаднете под влиянието на силна страст.

Ако нямате партньор, тогава през март месец- вие имате шанс да срещнете такъв и тогава тази връзка ще се окаже доста  цветна, емоционална и перспективна. Т

ова трябва да е съобразен „розов период“ във вашите връзки и ако това не е така, това ще е признак, че не се движите в вярна посока и трябва да направите някакъв завой.

Ако това не е вашата тема, тогава вие ще концентрирате вашите усилия в посока- получаване на подкрепа и одобрение от страна на подходящи личности, които влияят на професионалната ви релация.

Всъщност, вашите професионални амбиции през март перманентно ще се усилват и над средното ниво.

Припомням, че през 2021 година представителите на зодия Дева могат да поставят едно голямо ново начало в професионалната сериализация и кариерно развитие, което ще прораства години напред. Ето, че сега през март и април месец- вие можете да направите важни стъпки в тази посока, може да постигнете успехи, на които ще разчитате до края на годината, които ще трябва да утвърдите и задържите през летните месеци, които ще се закодира трайно във вашия начин на живот и през идните години. И така, струва си да бъдете по-инициативни, съзнателно да се стремите да получавате опека и одобрение от страна на определени лица, които влияят на благосъстоянието ви…

Или пък- можете да обновите вашите партньорски връзки, това пак ще има широко отражение, възползвайте се от новолунието на 13 март, посейте семена, които искате да прорастват през идното полугодие, а може и много по-дълго. Част от шансовете са ми ще застават на пътя ви и вие ще забележите, че през март месец ще се радвате на повече внимание…

През последната десетдневка на март цялата тази подкрепа, която получавате може да придобие чисто финансов израз  и съответно вие да спечелите  нещо материално под формата на бонус, повишение  на възнаграждения и т.н.

Последната десетдневка на март е подходяща да преговаряте за интересите си, току-виж отговорят на желанията ви…

ВЕЗНИ

Ежедневието ви ще става все по-натоварено от ангажименти, причините за това могат да бъдат различни, например- налага ви се да разпределяте повече времето си между лични и служебни приоритети, между това да се справяте с битови и имотни казуси и това да се доказвате на работното място.

В друг случай- това е показател, че пред вас предстоят базисни преобразувания, които ще сменят ритъма в ежедневието ви, приоритети които имате „от корен“.  Каквото и да е- това ще се окаже отличен период да сложите ред в хаоса, да обърнете внимание на най-важното, така че да бъдете по-ефективни, по-успешни, бих казала по-щастливи.  При всички случаи, периодът е отличен да подействат е позитивно на кариерното си развитие, да се докажете на работното си място.

Ако работата ви включва доза творчество или ви дава възможност да демонстрирате висока квалификация, тогава ще се представите в оптимално позитивна за вас светлина и ще можете да извършите знакови в живота ви преобразования.

Ще ви върви, ако имате собствен бизнес, ако желаете да повишите квалификацията си, ако вашият хоби се е превърнало в професионален ангажимент…

Ако статуквото не ви удовлетворява, тогава може да потърсите нещо ново и по-перспективно като се възползвате от Новолунието, което е на 13 март, така че през втората част от месеца да  откриете по-подходяща за вас работа…

Ако сте сами, тогава лек флирт на работното място ще може да прерасне в романтична връзка. При всички случаи повечето от вас ще се радват на повече внимание от страна на своите колеги…

През последната десетдневка  на март месец все по-важно за вас стават темата за партньорството, сътрудничеството и т.н. От една страна, в близкото ви обкръжение може да се появят повече хора, на които да разчитате, шансовете да  оздравите партньорските си връзки перманентно ще се усилват.

Ще може да разчитате на повече добронамереност и разбиране от страна на околните.

Самите вие през последната десетдневка на март месец ще станете социално много по-активни, ще създавате или укрепвате контакти, ще демонстрирате войнски дух, ако се наложи  и може да се каже, че благодарение на това, както и на чара ви, вие ще се сдобиете с популярност, ще отстранявате с по-голяма лекота онези, които застават на пътя ви на щастието- в един по-широк смисъл.

СКОРПИОН

Март месец ще бъде доста романтичен за скорпионите. Вие може да се отдадете на една доста емоционална, вълшебна любов, вашето сърце и съзнание може да бъдат обсебени от конкретна личност, която отговаря на вашите чувства.

Ако това не е съвсем така, тогава през март месец ви се дава шанс да оздравите вашите връзки с разяснителни и конструктивни разговори, които действително могат да преобразят вашите контакти в една друга и по-позитивно за вас посока.

През това време могат да се кажат истини, които пак така ще имат положителен ефект.

Ако въпреки всичко и при толкова силни и положителни аспекти вашите партньорски отношения не се развият благоприятно, това ще е признат, че ще трябва да направите рязък завой или вид  промяна… Ако сте сами, тогава през март месец можете да срещнете любовта, едно приятелство може да прерасне бързо в романтична връзка или пък- можете да срещнете любов от пръв поглед…

Каквото и да е, март месец ви предоставя широки възможности да порадвате сърцето си, вероятно ще намирате повече време за хоби и развлечения, ще давате на душата си онова, от което тя има нужда. Ако имате деца, то те също ще се превръщат в проводник на вид удовлетворение, гордост и щастие.

Трудно ще се занимавате с рутинни дела, ако работата ви е  такава,  тогава вероятно все ще намирате начин да избягате от нея…

В оптимален случай през март месец мнозина ще си дадат заслужена почивка, ще намалят темпото, за да обърнат внимание на близките си, на приоритети, които са свързани с дома, семейството, дори местоживеенето в някои случаи. Ако имате собствен бизнес обаче, тогава март месец ще се окаже доста благоприятен за вас  и е хубаво съзнателно да се възползвате от „ зелената светлина“, която дават сега звездите за бърз напредък  в избрано направление.

Може да се възползвате от Новолунието, което е на 13 март за да постигнете ваша мечта, която е най-близко до сърцето ви, опитайте и току виж тя се материализира…

Част от шансовете в тази посока са ми ще застават на пътя ви…

През последната десетдневка на март  ежедневието постепенно ще забърза своя ритъм, ангажиментите ще растат, вие ще трябва да бъдете по-мобилизирани, за да се справите с евентуални предизвикателства, но също така и да не пропуснете възможности, които ще ви подействат обогатяващо- буквално и в един по-широк смисъл.

През последната десетдневка навлизате в етап от живота си, когато можете да се изкачите по йерархичната стълбичка, да повишите доходите си, можете да извоювате успехи на работното си място, на които после ще разчитате дълго..

СТРЕЛЕЦ

През март месец ще трябва да обърнете повече внимание на въпроси, които са свързани с вашия дом, семейство, недвижимо имущество, местоживеене…

Има голяма вероятност да решите да инвестирате в комфорта си на съществуване, съответно- в дома и семейството.

Тези инвестиции ще се отчитат за положителни, трансформиращи пътя ви на развитие „ от корен“, хармонизиращи  обстановката около вас и т.н. В друг случай- това е оптимално благоприятно време да се справите с имотни казуси, ако това ви интересува.

Аспектацията на звездите показва още, че вие също ще можете да разчитате на близките си, на финансова и морална подкрепа, ако това ви интересува.

При всички случаи, това е важен и положителен период, който на първо време може да се отрази на вас и на най-близкото ви обкръжение, на вашия дом и местоживеене, но може да засегне и всички останали нива от вашия живот, онова, което имате- общо…

Ако желаете да поставите едно голямо ново начало в тази сфера от вашия живот или вид рестарт, тогава можете да се възползвате от Новолунието на 13 март и усилията ви ще прораснат през втората част на месеца…

След 5 март  около вас се появява личност, която силно ви стимулира да се развивате в определена посока, тя може да ви подкрепя физически и емоционално, но за сметка на това ще трябва да се съобразявате повече с нея.

Това също може да бъде показател, че партньорът до вас- става по-енергичен, инициативен,  указващ ви повишено влияние, това може да се превърне в повод за бурни дебати, в повечето случаи конструктивни и с положително отражение.

Тази аспирация може да означава още, че ако сте сами вие може да срещнете партньор, който е доста деен, борбен.  Социалната активност  и общуване с повече хора ще се превръща в повод вашата популярност да расте, вие все да намирате някой, на когото да разчитате и който да се превърне в мост към вашите успехи или пък да порадва сърцето ви.

Не е изключено да се наложат пътувания  и в такъв случай, те пак така ще се отчитат за полезни или приятни. През март месец имате шанс да подпишете договор, ако това ви интересува, който да е надежден и доста перспективен.

През последната десетдневка на март се появяват хора и обстоятелства, които ви тонизират, амбицират, действат позитивно на тонуса и настроението ви.  Не е изключено да възникне обстоятелства, което ще се тълкува като сбъднато желание…

Ще притежавате доза късмет, предимно през последната десетдневка на март, но не само, възползвайте се по оптимален начин!

КОЗИРОГ

През месец март вие може да се сдобиете със своеобразна власт следствие на комуникативните си умения, на високата ви социална активност, връзки, които ще оздравите или  създадете.

През март месец вие ще проведете доста конструктивни разговори и преговори, ще имате шанс да наложите идеите си, мнението си и със съответните позитиви. Колкото повече действате в тази посока, толкова повече ще нарастват шансовете да реализирате на практика желанията си.

Вашата среда на съществуване може да се промени поради нови позиции, които заемат е в колектив, поради променени отношения, поява на хора, които ви подкрепят.

Почти през целия месец ще забелязвате, че вие с по-голяма лекота получавате подкрепа и одобрение, а това може да се превърне в повод за добри новини, сключване на дългосрочни договори или такива, които ви действат обогатяващо- буквално и в по-широк смисъл.

От 5 март ежедневието ви постепенно ще забърза своя ритъм и причините за това могат да бъдат различни, например- появява се вероятност да вземете нова и по-престижна длъжност на работното място, условията на труд могат да се променят, но по такъв начин, че вие да повишите доходите си.

Ако това е невъзможно, тогава ще потърсите различна реализация, която ще ви даде шанс да подобрите благосъстоянието си, да спечелите нещо значимо…

При всички случаи сте в отличен период да материализирате мечтите си, да направите важни стъпки, които ще имат широко отражение върху доходите ви и професионалната ви реализация.

Можете да се възползвате от Новолунието, което е на 13-ти март, за да усилите всички позитиви  от гореизброените сфери на влияние.

През последната  десетдневка на месеца  вие ще трябва да обърнете внимание  и на други приоритети от живота ви, например-  на вашия дом, местоживеене, семейство, недвижимо имущество.

През последната десетдневка на март ще можете да хармонизирате  и по-добрите атмосферата у дома,  благодарение на разрешени  битови и имотни казуси-  ще имате шанс  да повишите благосъстоянието си.

В друг случай- може да решите да инвестирате в дома си, но е факт, че в повечето случаи ще можете да разчитате и на близките си.  Ако това не е тема, която ви интересува, тогава ще извършите дру

ги преобразования, които се отчитат за базисни  и се отразяват на всички останали нива от вашия живот.

В любовта-  можете да укрепите вашите отношения, не са изключени разяснителни разговори, които ще очертаят по-далечни хоризонти на развитие.  Може да чуете думи, които ще докоснат сърцето ви, особено между  10 и 20 март.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта, лек флирт  да прерасне в нещо повече, не е изключено да чуете предложение или пък обяснение в любов..

ВОДОЛЕЙ

Водеща тема за вас през март месец е финансовото ви състояние.

През този месец ви се дава шанс да подействат е положително на доходите си, на онова, което имате- общо.

Това може да се случи чрез благоприятни за вас развръзки, следствие на усилия, които сте полагали до този момент и те сега дават своите резултати, които са във ваша полза. В друг случай- може да се доберете до тайни или нерегламентирани източници за печалба, да откриете паралелни доходи или пък ще намерите неочакван изход, ако се нуждаете от такъв, следствие на подкрепа, която получавате от важна за вас личност.

Колкото по-малко афиширате тези ваши намерения, толкова повече ще нарастват възможностите да материализирате желанията си.

Не е изключено да получите предложение, което ще се превърне в своеобразен „ авариен изход“, ако се нуждаете от такъв разбира се.

Ако това не е ваша тема, тогава през март месец и по различни поводи ще разберете- кои от вашите мечти могат да се материализират, вие ще успеете, ако действате стратегически  и това, към което се стремите кореспондира с вашия път и предопределеност, ако е „ваше“- по друг начин казано.

Трябва да припомним, че 2021 година е година на голямо ново начало в живота ви, звездите ще ви стимулират силно към промяна, ще ви дават шансове в тази посока, но ако се наложи и ще ви принуждават да извършите вид реформи, ако не пожелание, то по принуда. Препоръчително е да се вслушвате в подсказките, които ви дава Съдбата, за да концентрирате тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас посока.

Ако в определено направление си върви, пред вас застават спонтанни нови възможности, не ги пропускайте  или поне ги обмислете внимателно.

През целия месец ще нараства вероятността вие да влагате най-много усилия в посока, която да сбъдне ваше съкровено желание. Ще влагате творчески ентусиазъм и вид изобретателност, ще можете да разчитате и на доза късмет.

Този късмет ще ви съпътства на различни нива, такива, които са свързани с чисто финансови приоритети, но също така и в посока, която ще ви даде възможност  да подобрите вашите  любовни взаимоотношения, с близки до сърцето ви хора.  Ако имате партньор, тогава той ще стане по-инициативен  и ще изисква от вас да му отговорите със същото, можете да очаквате, че и ще ви подкрепя в повечето начинания. Ако имате пораснали деца, тогава можете да очаквате от тях същото…

На този етап най-добре ще се реализирате в  сфера, която ви дава шанс да демонстрирате на какво сте способни, включително като ви се дава повече свобода…

Можете да се възползвате  от Новолунието, което е на 13 март, така че през втората част от март да спечелите нещо значимо за вас- морално или чисто материално.

През последната десетдневка на март  вашата социална активност расте,  водите полезни или приятни разговори, преговори, думите ви имат все по-голяма чуваемост…

Ако сте сами- вероятността да срещнете любовта ще нарасне.

РИБИ

През март месец вие градите енергийна програма за цялата предстояща 2021 година. Звездите изискват от вас да концентрирате вашата енергия и инициативност в посока на успехи, които ще искате да прорастват през цялата предстояща 2021 година, а понякога и много по-дълго време.

До 21 март  Венера ще транзитира през вашия зодиакален знак, ще ви надарява с доза късмет, възможност с по-голяма лекота да привличате онова, което най-силно желаете и отчитате за ценно.

Ще се радвате на повече внимание, подкрепа… Ще бъдете ухажвани, харесвани, ще се радвате на любов и внимание.

Закрилата на Венера може да се превърне в повод вашата популярност да нарасне, думите ви могат да имат подчертана чуваемост, вие може да заемете по-престижни позиции в колектив или пък ще очертаете по-благоприятни за вас бъдещи перспективи на развитие следствие на вид опека от страна на влиятелна или власт имаш наличност.

Отново като вариант- вие самите може да се сдобиете със своеобразна власт и следствие на тази подкрепа и одобрение, които получавате от околните, средата в която съществувате.

Почти през целия март вашата социална активност ще бъде значима и така е правилно, за да не пропуснете някой възможности.

Можете да разчитате на закрила от Висшите сили, да имате интуитивни прозрения между 10 и 20 март.

На 13 март предстои Новолуние, което е едно от най-важните за вас през цялата година. Използвайте интуицията си, насочете се към онова, което ви вдъхновява, изградете си план-график, дори и той да е мисловен проект на този етап и направете първи стъпки, които могат да сбъднат желанията ви..

Същевременно, след 5 март ще възникне друг водещ приоритет, който ще се задържи до края на април почти…

От вас ще се изисква да се справите с имотни казуси, възможно е това да бъдат текущи или наложителни ремонти, инвестиции в недвижимо имущество.  Все по-важна ще става темата- до колко и каква подкрепа получавате от страна на вашето семейство.

След 5-ти март и до края на периода- от вас ще се изисква да проявявате повече толерантност към близките си, семейството си, да обединявате с тях усилия в избрано от вас направление, което ще ви подейства обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл, а може и да сбъдне вашата и на или съкровена мечта…

Отново като вариант-  намира се изход и решение за сложни и заплетени казуси от миналото, които пак така засягат недвижимо имущество, отношения в семейството, местоживеене и т.н..

Възползвайте се от опеката на звездите, не пропускайте „зелената светлина“, която дават през март.

През последната десетдневка на март месец-  нарастват шансовете да  спечелите нещо важно за вас или да подействате положително на доходите си…

източник:http://www.horoskop-astrom.com/


Публикувана на 01.03.2021


0 коментара