info@glashatai.com 13:28 14.05.2021

Дрогирани, напушени и пияни по пътищата на пернишко


Дрогирани, напушени и пияни по пътищата на пернишко

 

31-годишен столичанин е задържан за управление на автомобил след употреба на наркотици. На 16 април, малко преди 22, 00 ч., в радомирското с. Гълъбник е проверен лек автомобил „БМВ“ с водач 31-годишен с постоянен адрес гр. София. При изпробването му с техническо средство е отчетен положителен резултат за амфетамин. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. с полицейска заповед.

Перничанин е управлявал автомобил след употреба на канабис.28-годишният мъж шофирал лек автомобил „БМВ“ и бил проверен вчера, около 23, 00 ч., на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в областния град. Тестът му за наркотични вещества се оказала положителен за канабис. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.

31-годишен е управлявал мотоциклет след употреба на алкохол. Тази нощ, около 00, 10 ч., на пътя Перник – Брезник бил проверен мотоциклет „Ямаха“ с водач 31-годишен от пернишкото с. Расник. Алкохолната му проба се оказала положителна – 2, 06 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

Работата по документиране на случаите продължава.

 

63-годишен на съд за управление на автомобил след употреба на алкохол.

На 19 март тази година, в центъра на областния град бил проверен лек автомобил „Пежо“, управляван от 63-годишен перничанин. Дрегерът показал 1, 67 промила в издишания въздух. След проведено разследване е привлечен като обвиняем по чл. 343 „б“, ал. 1 от Наказателния кодекс и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.


Публикувана на 19.04.2021


0 коментара