info@glashatai.com 03:49 29.11.2021

Коалиция ГЕРБ - СДС в Перник откри предизборната си кампания /снимки/


Коалиция ГЕРБ - СДС в Перник откри предизборната си кампания /снимки/

 

По традиция коалиция ГЕРБ - СДС в Перник откри предизборната си кампания с водосвет за здраве и успех, отслужен в централния храм "Св. Иван Рилски".
За трети път тази година кандидатите за доверието на перничани започнаха начинанието си прекланяйки се пред Бога. „Тръгвате по не лек път. Вървете го с вяра, надежда и любов”, това им заръчаха свещениците, пожелавайки здраве, благоденствие и успех

 

„Прекрачихме прага на църквата „Св. Иван Рилски", за да отправим послание към Господ и светеца- закрилник на Перник и перничани, да ни подкрепят в тази кампания. Тя ще бъде конструктивна, коректна и най-вече полезна за нашите съграждани от областта, защото ще ги информираме за антикризисните мерки, които сме подготвили за справяне със ситуация в страната, както и за управленската програма на коалиция ГЕРБ-СДС. Листата ни е съставена от професионалисти и всеки ще допринесе в своята област" ", заяви пред медиите Кирил Ананиев, който за трети път повежда листатата в Перник

След него втори се нарежда Георг Георгиев – политолог,  трети  д-р Йорданка Александрова – лекар по дентална медицина, четвърти Емил Костадинов - инженер, пети  Александър Александров - икономист, шести Ивета Боянова - икономист, седми Стефан Маринов от квотата на СДС – информационни технологии и телекомуникации и осми Христина Георгиева– педагогически съветник.

„Управленската ни програма съдържа конкретни политики и програми, които засягат населението на България както на национално равнище, така и в област Перник. И съм убеден, че тя ще бъде изпълнена напълно.  Досега показахме, че ние единствени изпълняваме конкретните ангажименти", уточни водачът на листата.

„Неслучайно нашият слоган е „По-силни от хаоса" и ние ще го изпълним, ако хората отново ни гласуват своето доверие и на 14-ти ноември ни подкрепят с номер 32 в бюлетината", посочи Кирил Ананиев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Публикувана на 15.10.2021


0 коментара