info@glashatai.com 05:41 02.12.2022

Младежите на ГЕРБ с нов областен координатор


Младежите на ГЕРБ с нов областен координатор

20-годишната Рая Благоева е новият областен координатор на Младежи ГЕРБ-Перник. Тя заема поста след  решение на Изпълнителната комисия на партията, която утвърди и ново областно ръководство на младежите. 

Новината идва след направен разчет на политическата структура в Перник и желанието на гласоподавателите  за промяна и нови лица с различни мнения и убедителни аргументи в партията.

Рая е  отговорна, упорита и амбициозна млада дама. От нея се очаква да предложи креативни идеи за развитие и обновяване на местната структура.

В момента е  втори курс студентка в УНСС, специалност „Международни отношения". Средното си образование е завършила в Езиковата гимназия „Симеон  Радев" с профил немски и испански език.

В обновяването на МГЕРБ - Перник се включва и 29-годишният Робертино Стоилов. Той получи доверие за поста  организационен секретар.

Робертино е завършил с отличие магистратура по „Балканистика" и втора година е докторант по български език в Югозападния университет в Благоевград. Трета година работи и като учител по български език и литература в 7-о ОУ „Г.С.Раковски" в Перник.

За членове на областното ръководството на младежите са определени –Христина Методиева, Десислава Новакова, Ванеса Викторова, Иван Иванов и Дарина Павлова

Новото ръководство беше представено от областния и общинския координатор на ГЕРБ – Перник Емил Костадинов и Денислав Захариев, областния секретар Мирослава Николова, както и  председателя на младежката структура на ПП ГЕРБ (МГЕРБ) Георг Георгиев. Те заявиха, че ГЕРБ не е партия, която може  толкова лесно да бъде изтрита от политическата сцена, независимо от ситуацията в момента. Всички им пожелаха успех, да бъдат по - смели в начинанията си, да имат самочувствие, да отстояват позициите си защото са умни, образовани и имат необходимия потенциал.


Публикувана на 25.11.2021


0 коментара