info@glashatai.com 02:51 27.06.2022

Талантливи деца и педагози получиха награди в Радомир


Талантливи деца и педагози получиха награди в Радомир Източник на снимката: община Радмир

Талантливи деца и педагози получиха награди за 24 май в Радомир. Празнчният дез започна с  тържествено шествие и празнична програма с участието на образователните институции в общината.

С видимо вълнение и предвождани с фанфарен оркестър, портрет на Светите братя Кирил и Методий и венец от цветя, ученици, преподаватели, и директори дефилираха гордо и тържествено пред събралите се родители, роднини, приятели и гости на Радомир.

В началото на празничната програма господин Пламен Алексиев – кмет на община Радомир, връчи наградите в категории „Отличник-зрелостник на годината“, „Ученик на годината“ и „Учител на годината“, утвърдени с Решение на Общински съвет – Радомир.Ето кои са носителите на наградите за 24 май в Радомир

Ежегодно по повод 24 май  Министерството на образованието и науката присъжда награди „Неофит Рилски“ на изявени учители и директори на детски градини, училища и обслужващи звена в сферата на образованието. Тази година на празничната ни сцена госпожа Розалина Димитрова – старши експерт в РУО Перник връчи наградите на отличените учители и директори от общината.

Награди получиха и малчуганите от Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс, за отлично представяне  в  Националния конкурс за детска песен ,,Родолюбие‘‘ проведен в град Панагюрище. Наградите връчи Председателят на Местна инициативна група Радомир – Земен, господин Славчо Гебрев.

 


Публикувана на 26.05.2022


0 коментара