info@glashatai.com 01:33 27.06.2022

Жилфонд с нов шеф, пак. Той намекна за изтичане на средства и каза как ще оздрави предприятието


Жилфонд с нов шеф, пак. Той намекна за изтичане на средства и каза как ще оздрави предприятието

Жилфонд отново е с нов директор. Това е Мартин Трендафилов. Кандидатурата му беше гласувана от съветници днес, след като освободийа досегашният ръководител на предприятието по негово желание. За последните три години Трендафилов е четвъртият заемащ тази длъжност. В последните няколко месеца той е бил технически ръководител в предприятието. Преди това е работил като строител и в компания за мобилни услиги.
Трендафилов има висше образование от Югозападния университет. Той е бакалавър по „Стопанско управление“ и магистър по „Икономика на управлението“.

При избирането си Трендафилов „хвърли бомба” в залата намеквайки за злоупотреби в дружеството „Виждам нередни неща в това дружество. Липсват пари. Започват се обекти, парите се превеждат от Общината, но ги няма”, каза Трендафилов. Думите му накараха Денислав Захариев да възкликне „Ако това, което казвате е вярно, ще се ходи пак в прокуратурата”.
Както Глашатай писа преди година одитен доклад установи нередности и беше предаден в прокуратурата Докладът от одита в Жилфонд отива в прокуратурата

На въпрос как смята да оздрави дружеството , Трендафилов отговори: „Спирам гражданските договори и назначавам хора на трудови, за по-малко пари”


Публикувана на 23.06.2022


0 коментара