info@glashatai.com 10:39 10.06.2023

Кандидат- депутатите на ГЕРБ-СДС в Земен: да рестартираме проектите, които спряха преди две години


Кандидат-  депутатите на ГЕРБ-СДС в Земен: да рестартираме проектите, които спряха преди две години Източник на снимката: ГЕРБ-Перник

 

 

За живота в малките населени места, стабилността и развитието на регионите си поговориха с гражданите на Земен кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС  в пернишко.

„За жалост ефектът на промяната се усети най-много в малките населени места и местната власт.  Това,  на което те можеха да разчитат като помощ от централния бюджет по времето на управлението на правителствата на ГЕРБ в момента липсва”, това каза водачът на листата Георг Георгиев.  „ Стабилната държава е съвкупност от стабилни региони. Няма как да разчитаме на развитие,  ако не  правим нищо”, подчерта Георгиев и обърна внимание, че две години след ремонт на път в региона на него все още няма маркировка и мантинели.


Според  него  първостепенна задача е да се подобрява стандарта на живот на  хората.

 

 

 

 

 

Стефан Маринов, който освен кандидат за народен представител е и председател на местния общински съвет припомн кризата от 1997 година и преодоляането и именно с управлението на неговата политическа сила.  :Имаме знанията и капацитетът да го направим отново:, беше категоричен Маринов.

 

 

 

 

 

Вторият в листата на ГЕРБ-СДС Емил Костадинов каза:   „Виждаме как всичко, което е започнато е спряло преди две години. Днес сме в Земен  ремонтът на пътя от село Извор до града  беше спрян  от  промяната”  и призова „ Да рестартираме всички проекти които спряха преди две години. На втори април с номер две в бюлетината

 

 

 

 

 


Публикувана на 23.03.2023


0 коментара