info@glashatai.com 05:35 30.05.2024

СДС заедно с ГЕРБ на местните избори. Подкрепят Владимиров


СДС заедно с ГЕРБ на местните избори. Подкрепят Владимиров

Областният съвет на СДС – Перник на разширено заседание съвместно с общинските съвети на партията в областта са взели решение за явяване заедно с ГЕРБ на местните избори и подкрепа на настоящия кмет на Перник Станислав Владимиров. Това става ясно от изявление на местният лидер на партията Юлиан Ситарски

„Областният съвет на СДС – Перник потвърди решенията на общинските съвети на СДС в общините на областта за продължаване на многогодишното успешно коалиционно партньорство в общините в област Перник за изборите за общински съветници и за кметове на 29 октомври 2023 г.

СДС оценява като успешно в интерес на местната общност управлението на действащия кмет на община Перник Станислав Владимиров, както и доказания в практиката работещ политически модел на взаимодействие между кмета и общинския съвет в интерес на гражданите в община Перник.

СДС ще подкрепи кандидатурата на Станислав Владимиров за кмет на община Перник.

В останалите общини в област Перник СДС ще подкрепи издигнатите от ГЕРБ кандидати за кметове на общини и на кметства или подкрепените от ГЕРБ кандидати за кметове на общини и на кметства, след тяхното окончателно утвърждаване от най-голямата в момента дясна партия.

СДС издига кандидати за общински съветници в местни коалиции с ГЕРБ в част от общините в област Перник, както и кандидати за общински съветници в останалите общини в областта в листите на ГЕРБ.“ се казва в изявлението


Публикувана на 25.08.2023

ГЕРБ - Избори 2024
0 коментара