info@glashatai.com 19:43 15.07.2024

ГЕРБ-Перник стана на 16 /снимки/


ГЕРБ-Перник стана на 16 /снимки/

С усмивки, добро настроение , кръшни хора и разбира се голяма торта, областната структура на ГЕРБ Перник посрещна 16-я си рожден ден. В последните години стана традиция пернишките ГЕРБ-ери да се събират на рожден ден в планината Голо бърдо в последната събота на август. Там днес членове на партията от всичките шест общини на областта, симпатизанти на идеята и приятели си дадоха среща, за да се  повеселят, да обсъдят актуалните теми на ежедневието и разбира се да се почерпят.

Областният лидер Емил Костадинов приветства събралите се. Поздрави ги с празника. Припомни всички успехи и победи и не спести предизвикателствата на деня 

С благодарност за усилията и отдадеността на всички, поздрав отправи и  народният представител Георг Георгиев. Георгиев, който влезе в парламента от пернишки регион беше дошъл да празнува годишнината със съпартийците си.
На празника бе и   областният координатор на СДС в Перник  Юлиян Ситарски.


За доброто настроение на всички се грижиха танц орите от ФТФ “Асти Денс” и красивият глас на Перник- народният певец Антонио Симеонов. Аатмосферата допълваше   духовитият Румен Искренов.


Публикувана на 26.08.2023


0 коментара