info@glashatai.com 18:04 23.02.2024

Доставчик на сателитна тв. препятства отказ от услуги


Доставчик на сателитна тв. препятства отказ от услуги

Един от най-големите доставчици на сателитна телевизия препятства отказ от услугите. За това сигнализираха читатели на Глашатай. Наш колега лично се убеди в истинността на твърдението. Става въпрос за същия този доставчик, който в края на пролетта и началото на лятото остави хиляди абонати без услуги, въпреки платените таксиХакнаха доставчик на сателитна тв. Ето какво да правите, ако сте без сигнал . Компенсации получиха само най-настоятелните. Откзаът още тогава се оказа, че е труден и изпълнен с перипети Можем ли и как да се отървем от хакнатия тв. доставчик

Отливът на клиенти беше огромен. Останаха онези, които по една или друга причина бяха предплатили месеци напред и отказът им означаваше загуба на средства.
Дари заради намалелият брой клиенти, покрай случката, фирмата доставяща сателитна телевизия не приема деклариране на прекратяване на договор on-line. Клиентът е длъжен да се разходи до техен офис, за да предупреди, че не желае взаимоотношения с доставчика пред негови служители. Другата опция е да ги извести със заявление изпратено с куриер. Тук , обаче не е много ясна датата от която ще се отказвате, та е възможно да се наложи да платите още някакви пари освен таксата за месеца, в който ги предизвестявате.
Обяснението на служителите "така ще са сигурни в самоличността на титуляра". Очевидно наличието на номер на договор, клиетски номер и ЕГН не е достатъчно убедително. Ако тези данни бъдат пренесени от куриер, обаче най-вероятно стават по-по-най- валидни.
Ясно, е че услугите в тази страна са под всякаква критика. Ясно, е че който е решил да се отърве, ще се отърве, макар това да му коства нерви и пари..

Този път, обаче май достигнаха дъното

 

 

 

 


Публикувана на 27.11.2023


0 коментара