info@glashatai.com 10:03 15.06.2024

ГЕРБ-СДС откриха предизборната кампания. Борисов идва за среща с перничани


ГЕРБ-СДС откриха предизборната кампания. Борисов идва за среща с перничани

Коалиция ГЕРБ-СДС в Перник откри предизборната си кампания по традиция с водосвет за здраве и успех, отслужен от местния свещеник отец Людмил в централния храм "Св. Иван Рилски".

Заедно с областния координатор на партията Емил Костадинов, водача на листата Георг Георгиев и месният лидер на коалиционния партньор от СДС Юлиан Ситарски, кандидатите за народни представители запалиха свещички и се помолиха за здраве, благоденствие на всички от област Перник и успешна кампания на кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС.

Отец Людмил призова кандидатите да работят за благото и просперитета на областта и им пожела успех в предизборната надпревара.
Както Глашатай писа ГЕРБ регистрираха листа от професионалисти Листата от кандидати за депутати е от осем човека. Тя се води от досегашния депутат Георг Георгиев.Той е магистър политолог, председател на Младежи ГЕРБ, вицепрезидент на ПАСЕ, народен представител, заместник - министър на външните работи в третото правителство на Бойко Борисов.

На второ място е  Драгостин Пейчев- управител на собствен бизнес и общински съветник от групата на ПП ГЕРБ - Перник.

На трето място е  Йорданка Александрова. Тя е Лекар по дентална медицина и директор на РЗОК Перник.

След нея е управителят на Профилакториума Емил Ненков

На пето място в листата е  Робертино Стоилов- преподавател по български език и литература, с награда за най-добра публикация на млад учен.

Шести е  Михаил Динев. Младежът е възпитаник на Езикова гимназия Перник и студент по право в УНСС, активен член на младежката структура на ГЕРБ - Перник.

Стефан Маринов е седми. Той е представител на коалиционния партньор, синдикалист и дългогодишен председател ОбС Земен.

На традиционнто осмо място е  Христина Георгиева. Тя е педагогически съветник в СУРИЧЕ “ Д-р. Петър Берон”, магистър по политически мениджмънт, народен представител
Както Глашатай писа Борисов идва в Перник днес активът и симпатизанти на ГЕРБ ще се срещнат с лидера на партията Бойко Борисов. Срещата е от 18.00 часа в Двореца на културата. Очаква се с него да бъде и водачът на листата за представители на България в Европейския парламент Росен Желязков

 

 

 

 


Публикувана на 13.05.2024


0 коментара