info@glashatai.com 21:18 15.07.2024

Нашенец гледа канабис в кюстендилско


Нашенец гледа канабис в кюстендилско

Специализираната полицейска операция за противодействие на престъпления с наркотични вещества е проведена от служители на ГДБОП на територията на община Бобов дол. Със съдействието на служители от полицейското управление в Бобов дол, вчера е извършено претърсване на землището на с. Шатрово

По време на акцията антимафиотите установили нива, засята с близо 150 растения от вида на конопа, достигнали напреднал стадий на развитие с оформени съцветия. На място те заварили 38 - годишен мъж от Перник, криминално проявен, който полагал съответните грижи за растежа на насажденията, съобщиха от полоцията. В непосредствена близост до къщата на бащата на перничанина, са открити 143 растения канабис, 23 от тях са били засадени в саксии, уточниха от полицията в Кюстендил. Канабисовите растения са унищожени на място, след иззети проби и документиране.

Материалите са докладвани на Районната прокуратура в Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.354 от НК, работата по което продължава.


Публикувана на 10.07.2024


0 коментара