info@glashatai.com 02:06 27.06.2022

Фейсбук прави промени в профилите. Вижте какви


Фейсбук прави промени в профилите. Вижте какви Източник на снимката: pictures11.ru

Фейсбук отново прави промени, пише Разкрития. Социалната мрежа смята да въведе пет значителни реорганизации в профилите на потребителите, като промените ще бъдат въведени поетапно през следващите няколко дена.

Най-кардиналната промяна ще бъде в снимката на профила. Вместо нея, по желание на потребителя, ще имаме възможност да я заменим с кратко видео, което ще бъде дълго около седем секунди. То ще се пуска автоматично и ще е без звук, докато не бъде натиснат бутона за включването му.

Самото клипче ще може да бъде гледано само в потребителския профил на човека, а в нюсфийда ще си излиза снимката му, както досега. Другата значима промяна ще е въвеждането на пет снимки, които ще се зареждат винаги в горната част на профила и които ще бъдат видими за всички в онлайн пространството.

Според екипа, стоящ зад промените, това ще е допълнително удобство за останалите потребители, които да могат да ви разпознаят и да ви изпратят покани за приятелство.

Освен това ще можем да си задаваме временни снимки на профила. Т.е. снимка, за която ще зададем колко дена да стои като профилна, след което автоматично ще се връща предишната.

Освен това ще има по-стриктен контрол за видимостта на информацията за потребителя (Секцията About). Самата профилна снимка пък ще бъде изместена и от левия ъгъл, където е в момента, ще бъде позиционирана в центъра на екрана, научиха от „24 часа“.

Служители в социалната мрежа разкриват, че целта на промените е да бъде предоставена по-пълна информация за потребителите, за да може рекламите да бъдат аргетирани максимално адекватно./източник:Razkritia.com/


Публикувана на 02.10.2015


0 коментара