info@glashatai.com 20:50 23.06.2018

Имаме пълен гардероб, а носим само пет неща


Имаме пълен гардероб, а носим само пет неща Източник на снимката: mamiverse.com

Пълен гардероб и вечното "няма какво да облека" е ситуация позната на всяка жена. Оказва се, че дамите онличат едва две трети от дрехите в гардероба си и най-често изборът им се ограничава до пет любими облекла, съобщи в. "Дейли мейл". Това установи проучване на неправителствената благотоворителна организация "Оксфам".
 Дамите фаворитизират подбран минимум от дрехи и никога не изваждат поне една трета от наличното в гардероба. Изборът на жените се съсредоточава върху пет любими стайлинга, в които влизат обикновено чифт дънки, няколко тениски, блузи или жилетки.
Една трета ще предпочетат един и същ черен панталон всяка вечер, когато излизат с компания, а 70% ще се доверят на любимата си рокля отново при специални случаи.
Причината да носят определен набор от дрехи за 75% от дамите е, че те им стоят добре и са удобни. Останалите 25% казват, че просто нямат време да мислят какво обличат, а 10% от всички избират стайлинга, за който получават най-много комплименти.

Мъжете също изявяват склонност да избират по-удобно облекло. От 1000 представители на силния пол повече от половината признаха, че не носят поне 30 % от нещата в гардероба си.
 От организацията призоваха хората, които преценяват, че имат излишни дрехи с добър външен вид и в запазено състояние, да ги дарят за благотворителност.

Източник: БТА


Публикувана на 27.08.2017


0 коментара
Публикувай коментар
Всички полета за задължителни (*)