info@glashatai.com 19:40 15.07.2024

За нас

Уважаеми Читателю,

на теб, който за първи път надникваш в това кътче на виртуалното пространство и вероятно се колебаеш дали да продължиш да разглеждаш, ще кажа: ДА, правилно си мислиш www.glashatai.com е поредният сайт, който има амбицията да те информира и НЕ, не сме като всички останали.

Попаднал си на място, с уникален микс от теми отразяващи живота ни като перничани и българи, на информационен портал, който има амбицията да отразява ставащото, да го коментира и анализира, да ти дава възможност да научиш новостите, без да търси евтини сензации или пък да те облъчва с безполезна и афишна информация.

Приоритет ни е актуалността, но дваж повече държим на достоверността. Фактите са ни свещени, а коментарите и анализите (авторски и читателски) - свободни. Така, че ще се радваме на всеки твой отзив и мнение, предложение или критика.

В крак с времето, но извън всякакви ограничения www.glashatai.com ще обърне специално внимание на твоите живот и проблеми и радости. В секция “Вашата действителност” ще събираме истории, новини и проблеми на хора, които искат да променят съдбата си. Защото вярваме, че именно те са тези, които правят животът на един град и една държава стойностен.

С интервютата си www.glashatai.com, ще те срещне с интересни, умни и самобитни люде, чието мнение е важно, изказът им оригинален, а гледната точка различна и неповторима. Ще разговаряме с личности, които могат да водят, да вдъхновяват, да разсмиват, да ни учат да обичаме, да не се предаваме.

Няма да пропуснем и намигването и цветната занимателност на битието и ще ги предоставим на вниманието ти, в секция “Светска суматоха”.

Ето това е www.glashatai.com, това можеш да прочетеш тук, Читателю. Ако ни приемеш като място от където редовно да черпиш информация, ако с времето станем приятел, с когото да споделяш проблемите, радостите и свободното си време, това ще ни направи ни направи уверени, че вършим професионално работата си.


Издател: Глашатай инфо и имидж ЕООД

С екипа на сайта можеш да се свържеш на e-mail: info@glashatai.com

За реклама на Вашата фирма или дейност - e-mail: reklama@glashatai.com