info@glashatai.com 00:20 23.05.2024

Драгичевци се веселиха на традиционен събор


Драгичевци се веселиха на традиционен събор Източник на снимката: ГЕРБ


Традиционният празник в Горно Драгичево събра на всеобщо веселие няколко поколения перничани. Официални гости на празника бяха кметът на община Перник и областен координатор на местната структура на ПП ГЕРБ Вяра Церовска и националният лидер на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.
„Поздравявам кмета Виктор Викторов за това, че с много любов и ентусиазъм, прави всичко  Драгичево да бъде едно още по-прекрасно място. Поздравявам читалищните дейци, които правят всеки празник все по-хубав“, заяви градоначалникът и пожела на всички празнуващи много здраве, щастие и благоденствие във всеки дом.
Приветствие отправи и кметът на населеното място Виктор Викторов.
„Скъпи съграждани и гости, искам да ви пожелая много здраве и много усмивки, да бъдем все така всеотдайни и да работим заедно за развитието на село Драгичево“, сподели Виктор Викторов.
Сред гостите бяха още зам.- кметът на Перник Севделина Ковачева, кметове на населени места от ПП ГЕРБ и представители на младежката структура на партията.
Празненството продължи с богата музикална програма, която изпълни сърцата и душите на всички присъстващи. Под звуците на традиционния фолклор, на хорото се хванаха и малки, и големи.
По-рано през деня жителите на селото за пореден път засвидетелстваха своята признателност пред подвига на Христо Ботев и незнайните воини, загинали за свободата и независимостта на България, като поднесоха венец пред паметника в центъра на Горно Драгичево.


Публикувана на 02.06.2018

ГЕРБ - Избори 2024
0 коментара