info@glashatai.com 23:32 21.09.2019

Ето къде сме склонни да грешим докато пазаруваме коледни подаръци


Ето къде сме склонни да грешим докато пазаруваме коледни подаръци

С наближаването на Коледните празници голямото пазаруването започна на пълни обороти от началото на декември.Всеки иска да купи интересни и различни подаръци, които да зарадват децата, родителите или приятелите.

Когато стигнем на касата обаче... погледите често остават изумени, защото често се случва да прекаляваме с покупките.

Влизаш за едно, излизаш с пет, но ето как да го предотвратим:

1. Не купувайте подаръци "просто така". Подарявайте на близките си хора неща, които ще са им от полза. Ако искате пък наистина да впечатлите някой с подарък, не само за Коледа, то може да си записвате, за какво си мечате даден човек.

Често се случва в обикновен разговор някой да каже: О, колко е красиво бих искал/а това много.

Ако си го отбележите, но и останете сигурен, че този човек не си купи желаното нещо, определено ще го изненадате.

2. Не подарявайте на децата си всичко, което искат. Научете ги да оценяват подаръците, които им купувате, защото вие изкарвате парите за тях. Трябва да имате предвид, че играчките омръзват бързо, затова бъдете внимателни, когато избирате изненадите за малчуганите.

3. Не подценявайте красотата на ръчно изработените стоки. Това, което една човешка ръка е докоснала, идва от сърцето. То е по-специално, макар и малко по-скъпо от масовите предложения. Освен това подпомагате онова малко, спретнато магазинче, в което винаги ще има някакъв чар и скрита мистерия.

/източник: http://www.vesti.bg/lyubopitno/lyubopitno/naj-golemite-greshki-pri-kupuvaneto-na-podaryci-6062629Публикувана на 12.12.2018


0 коментара