info@glashatai.com 23:08 05.06.2020

ГЕРБ- Перник отчете изборите


ГЕРБ- Перник отчете изборите

Политическа партия ГЕРБ остава първа политическа сила – с четири  избрани кмета в Радомир, Брезник, Земен и Трън. Тук получихме подкрепа по-голяма и на първи и на втори тур в сравнение с миналите избори. Затова благодаря на всички , които ни подкрепиха и излязоха да гласуват. Благодаря на актива на ПП ГЕРБ, който беше изключително отговорен и активен в това да направим една позитивна кампания, която отразяваше дейността през последните четири години.Благодаря на екипа с който успяхме да постигнем тези резултати. Аз съм първият кмет на община Перник, който успя не само да ненатрупа задължения , но успя да върне 15 от общо 37 милиона лева задължения.Работихме с много енергия и отговорност. Надявам се това, което сме започнали – да бъде завършено в срок и качествено.

Резултатите са ясни. Аз знам колко е трудно да си кмет. Пожелавам на новия кмет да успее да се справи и реално  да изпълни ангажиментите, които е поел в предизборната кампания. Ние оставаме на позицията, че Перник трябва да се управлява мъдро. Бяхме откровени, позитивни и почтени към нашия град.“ , това каза  Вяра Церовска, на нарочна пресконференция, посветена на изборния резултат

Вяра Церовска напомни проектите, които са важни за града и които трябва да се реализират - както в социалната област, ката и в инфраструктурата.

Народният представител Красимир Велчев каза, че вече е поздравил новия кмет Станислав Владимиров, с когото се видели в парламента  „Аз никога не бих подкрепил трупането на нови дългове. Не може в името да се харесаш на хората и да изкараш мандат-два да завещаваш на следващите поколения финансов крах”, категоричен беше Велчев

Областният управител Ирена Соколова изнесе статистика, според която  ГЕРБ е увеличила подкрепата си в сравнение с ме стните избори преди четири години. „За мен ще бъде предизвикателство да участвам като областен  управител и да наблюдавам като гражданин как ще функционира новото управление на града с този шарен общински съвет. Надявам се новият кмет да бъде диалогичен и да се вслушва в съветите“ – каза още Соколова.

Денислав Захариев също благодари на всички дали доверие на ГЕРБ. Той благодари на д-р Церовска дала му възможност да работи за благото на перничани. Ние ще излезем от този мандат с много високо вдигната глава. Може да видите изпълнението на бюджета на общината в края на годината, ще бъде изпълнен напълно – каза още Захариев.

Емил Костадинов благодари на кметския екип, депутати, всички които са работили за ГЕРБ през миналите четири години . Показахме как се работи, мога само да пожелая на новите кметове да работят така както нас – каза още той.

Още от пресконференцията

Силни емоции и красив спомен в края на една пресконференция

Караилиев се оттегля от политиката, общински служители напускат


Публикувана на 06.11.2019


0 коментара