info@glashatai.com 04:19 29.11.2021

С подкрепата ПП ГЕРБ и дарители Профилакториума подобрява материалната си база


С подкрепата ПП ГЕРБ и дарители Профилакториума подобрява материалната си база Източник на снимката: ГЕРБ-Перник

????С подкрепата и съдействието на ПП ГЕРБ и щедростта на дарители Специализираната болница за продължително лечение и рехабилитация /Профилакториум/ започна да  подобрява материалната си база и да осъвременява медицинската апаратура.  Това стана ясно по време на среща с кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ-СДС, с управителя и персонала на лечебното заведение.  При последната си визита водачът Кирил Ананиев дари парична сума за закупуване на нов ЕКГ апарат.

????„Изключително съм щастлив от резултата, който виждам в болницата . Новият Електрокардиограф, закупен от нашето скромно дарение, е предназначен за бърза и лесна работа и напълно удовлетворява всички съвременни изисквания за повишаване качеството на предоставяната медицинска грижа.  С доброто управление на средствата и амбициите на управителя  лечебното заведение обновява материалната си база с бързи темпове. Ремонтирани са изцяло 4 стаи, довършват се още 2. Жителите на област Перник заслужават всяка една инвестиция, а инвестицията в здраве е инвестиция в полза на живота", заяви Кирил Ананиев. 

 

????„След закупуването на новата апаратура в болничното заведение вече е назначен специалист кардиолог. Идеята е да сключим договори по нови клинични пътеки, за да намаляваме постепенно натрупаните дългове", коментира управителят на болницата Емил Ненков.

 

????Д-р Йорданка Александрова, която е трета в листата, не скри своите приятни емоции в здравното заведение, което е ръководила в периода от 2012 до 2017г.

 

????„Тук съм оставила част от сърцето си, работила съм в едни изключително трудни години. Щастлива съм да видя, че болницата продължава да съществува, че има нови млади колеги. Радвам се, че ще се реализират съвместни проекти, с които ще се подобрят битовите условия и  ще се приемат повече пациенти. Надявам се и в бъдеще да имам възможност да помагам за оцеляването на болницата, за нейното укрепване и развитие", сподели д-р Александрова. 

????Настоящият и предишният управител демонстрираха приемственост и обща грижа за лечебното заведение. В срещата взеха участие и останалите кандидати от листата Георг Георгиев, Емил Костадинов и Христина Георгиева.


Публикувана на 22.10.2021


0 коментара