info@glashatai.com 15:39 01.06.2023

Парите за Стиви са събрани


Парите за Стиви са събрани

Парите за лечението на Стиви от Перник са събрани. Това съобщи в социалната мрежа неговата майка.
Елизабета Владова, която  написа
„Здравейте,приятели и ангели на Стиви. Преди четири месеца създадохме тази група с надеждата,че има хора които ще помогнат да съберат средства с които нашия син Стиви да има шанса да се лекува на място където има специалисти и където ще направят всичко необходимо да излекуват Стиви от коварната болест.
Всичко тръгна хаотично бяхме в шок, неинформирани дълго време нямаше окончателна оферта. Ужасът беше когато видяхме огромната сума, която болницата иска за лечението на Стиви. Бях отчаяна, че това е сума, която не можем да съберем. Но благодарение на вас прекрасни хора ние успяхме.

ВИЕ УСПЯХТЕ!
СУМАТА КОЯТО СЕ ИСКА ОТ БОЛНИЦАТА Е СЪБРАНА!
СУМАТА ОТ 581 910евро.
ПОКЛОН ПРЕД ВАС,ПРЕД ДОБРОТАТА И ЧОВЕЧНОСТТА!

Вие дадохте шанса на нашия син да получи най-доброто лечение.
Вие чухте нашата молба.
Вярвам, че и Бог ще чуе молитвите ни и това, което искаме всички ще се сбъдне,Стивън да пребори болестта. Пътят продължава, той ще бъде дълъг и труден.
Няма думи, с които да изразя благодарността, уважението и респекта които изпитвам към вас. Без вас нищо от случващото се нямаше да бъде възможно.
Благословен да е всеки един от вас, който отдели от средствата си, от времето си за миг не спряхте да организирате мероприятия, да се разделяте със скъпи за вас вещи, дечица които се разделяха със спестяванията си.
Приятелите на Стиви, които бяха неуморими в каузата.
Неговите съученици и преподаватели.
Огромно благодаря на треньорите на Стиви, които не спряха да помагат и на всички футболни клубове.

РЕСПЕКТ!
БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ!
ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЕМ ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТИЕ!“
14-годишният Стиви е диагностициран със сарком на Юинг. Той вече се лекува в Германип  Болестта на момчето обедини перничани и всички българи. Много от тях пускат пари в кутиите, поставени в търговски обекти. Стотици се включиха  в благотворителни търгове в социалните мрежи, множество футболни турнири и концерти събираха пари за момчето 

 


Публикувана на 16.06.2022


0 коментара