info@glashatai.com 07:48 11.08.2022

Общински съветник скочи на течащите с години ремонти в Перник


Общински съветник скочи на течащите с години ремонти в Перник Източник на снимката: ГЕРБ- Перник

„Близо две години продължава ремонтният хаос пред бившето кино „Кракра" и на Мемориала на миньорския труд в централната градска част в Перник. Коя е дата за приключване на ремонтните дейности на двата обекта и каква е цената, която ще платят перничани?" Този въпрос отправи към кметския екип общинският съветник от ГЕРБ  д-р Явор Рангелов.

 

„Свидетели сме на едно тотално разточителство близо две години. За пореден път се преподреждат плочките на площадчето, намиращо се между двата моста в центъра на Перник и в непосредствена близост до бившето кино „Кракра". Първо бяха с обратен наклон, след това се прави шадраванче,  сега осветлението и не знам още колко причини могат да се измислят за бавното и некачествено изпълнение", коментира Рангелов. 

Той сподели, че малките деца, които карат тротинетки, също имат проблем, защото плочките на определени места са по-високи, а на други по-ниски.

„Всички видяхме как няколко пъти започваше измазване на Мемориала и сега пак тече някакъв ремонт", коментира в залата Явор Рангелов и очаква отговор от общинската администрация за изпълнението и сумата на ремонтите.


Публикувана на 26.06.2022


0 коментара