info@glashatai.com 23:53 01.10.2022

Зала "Борис Гюдеров" приютява поредна инициатива в името на живота


Зала Източник на снимката: NOVA

Благотворителен концерт Живот за Наталия ще се състои утре вечер в пернишката зала "Борис Гюдеров"

Инициативата  в подкрепа събирането на средства за терапии и операции на Наталия Миткова в чужбина. Лечението, от което се нуждае младата майка  не може да бъде извършено в България

 43-годишната  Наталия се бори с тежката диагноза рак. Въпреки че лекарите успяват да премахнат първоначалния тумор, състоянието ѝ се влошава. Сега жената се нуждае от помощ, за да продължи лечението си в чужбина.

Наталия и  съпругът и Наско се запознават през 2017 година. Събира ги трагедията. Той губи първата си съпруга и две малки деца при пожар. Тя също е загубила съпруга си. След редица неуспешни опити за забременяване, преди година в живота им влиза и малката Аделина.

Щастието обаче скоро е засенчено от тежка диагноза - агресивен рак на стомаха. Наталия започва лечение с операции и химиотерапия.

Битката на Наталия продължава и днес. Лечението, от което се нуждае, не може да бъде извършено в България. А процедурите в чужбина са непосилни за семейството.

В ммента  жената е в Турция, където се лекува

Семейството ѝ организира благотворителен концерт , в който за Наталия ще пеят, свирят, танцуват и разказват:  Ана-Мария , Еми Стамболова , Георги Георгиев , духов оркестър Заедно , Денис Махуров , Снежина , Ерос , Димитър Георгиев и приятели, Добри Матев , Йордан Стоянов , Виолета Калинова , Шкумбата , Ирена и Надя Кирилови , Ансамбъл Хоро , Пирина Христова , Маги Йорданова , Сара и Асен Лаутари , Айшенур , Цветан Стоянов , Христо Паскалев-Паскал , Светослав Стойчев

Ако искате да помогнете, може да го направите по следния начин:

Банкова сметка:
BG86RZBB91551009834290
КBC Банк
Наталия Миткова


Публикувана на 13.09.2022


0 коментара