info@glashatai.com 06:42 30.05.2024

Повече от 500 перничани аплодираха Борисов. Той: Перник беше една от най-финансираните области


Повече от 500 перничани  аплодираха Борисов. Той: Перник беше една от най-финансираните области

Повече от 500 перничани препълниха театралния салон, за да се срещнат с лидера на ГЕРБ- СДС Бойко Борисов. „Област Перник бе сред най-финансираните региони по времето на управлението на ГЕРБ. Изградени бяха редица инфраструктурни обекти. „, каза в словото си той и припомни водната криза и вложените в обектите милиони, както и инфраструктурните проекти на другите общини

„Съвестта ми е чиста, защото когато теглеха всеки понеделник по половин милиард дълг, аз излизах и го казвах на медиите. Но това не беше новина и не беше интересно. Сега милиарди левове са лихвите за дълга, който изтеглиха - работим, за да плащаме на банките, защото 2 години слушахме как са ви повишили заплатите и пенсиите. С инфлацията обаче ви взеха повишението, взеха ви го и от бензина, нафтата, газа, дървата...“, заяви Борисов по отношение на финансовата криза. „През следващите 2 години след този апокалипсис във финансите на България ще ни трябва неутрален финансист. Такъв е Кирил Ананиев, доказал се със своята почтеност и умението да балансира и пази парите на българите. За него е много дребно да бъде само депутат, а много едро щеше да бъде атакуван. В държавата нямаме такива финансисти и затова той е бил и при Първанов, и при Радев, и при мен. Самият Ананиев въпреки, че не е водач на листа беше в залата и поздрави присъстващите „Коалицията ГЕРБ СДС единствена, която може да възроди

нормалността в развитието на нашата държава“, каза Ананиев и припомни, че политическата сила вече се е справяла с редица кризи. „Бяхме партн ор на който вярваше цяла Европа. Страната ни беше с една от най-ниските инфлации в Европа“, каза Ананиев

„Днес стабилно правителство е нужно повече от всичко. Да се успокоят процесите да заработи държавата и бизнеса. Правителство без ГЕРБ-СДС е невъзможно“, беше категоричен Ананиев, който призова присъстващите да гласуват с номер 2 на 02.04.

Както Глашатай писа Борисов със сериозно опасение лидерът на ГЕРБ изрази притеснението си от възможността нелегални мигранти да бъдат връщани в страните, в които са влезли
Борисов подчерта, че партията върви към подмладяване.

 

За това говори и водачът на листата в пернишко ГЕОРГ Георгиев, който оглавява младежката структура в национален мащаб
Той благодари на лидера на ГЕРБ, че е успял във времена на неразбирателство и конфронтация да даде шанс на младите хора. "Днес сме длъжни отново да направим България стабилна. Аз съм горд и щастлив, че имам възможността да работя с такъв прекрасен отбор, който превърна ГЕРБ в първа политическа сила в държавата и област Перник", посочи Георгиев. 

Местният лидер и втори в кандидат-депутатската листа Емил Костадинов подчерта „Опонентите ни преписаха управленските ни програми, приписваха си постиженията ни, откриваха обекти, финансирани по наше време, от нашите правителства. Хубаво е това да не се забравя. Общо взето вървяха и все още вървят по нашите стъпки.

Едно обаче не успяха да откраднат и то е силното лидерство.

Защото ГЕРБ има лидер и той се казва Бойко Борисов. Неговата намеса в трудни за нашата област моменти винаги е била решаваща. Неговата подкрепа – значителна, а авторитетът – безспорен.

Като млад човек не мога да не се пошегувам на тема образование, че много хора си въобразиха, че дипломата от чуждестранен университет е златна акция или опрощава грехове. Нашата държава ни е изучила и затова днес ние работим за нашия град, нашата област, нашата България.

Каквото и да ви обясняват най-доброто знание идва с опит, а благодарение на ГЕРБ много от нас имаха възможността да получат този опит – невинаги лек, но винаги полезен.

Пожелавам ви на 2 април да се поздравим с категорична победа. Убеден съм, че и този път господин Борисов ще предложи кабинет, съставен от най-опитните експерти. Надявам се те да разполагат с достатъчно време да наваксат изоставането и да се справят с причинените вреди. Успех на всички ни!

 

 

 


Публикувана на 25.03.2023

ГЕРБ - Избори 2024
0 коментара