info@glashatai.com 10:51 15.06.2024

Яни Янков отпадна в трети кръг на финала на Звезде Гранда


Яни Янков отпадна в трети кръг на финала на Звезде Гранда

Перничанинът Яни Янков отпадна в трети кръг от финалната надпревара в сръбското музикално предаване  „Звезде  Гранда" тази нощ. Това всъщност е второто завъртане на големия финал. Той  излезе на сцената под №5 и изпя две от любимите си песни на Шабан  Шаулич - "Ostavi mi makar sina" и "Kraljica srca mog"
Представянето  му е повече от достойно, защото стигна до 16-те финалисти сред хиляди добре пеещи сръбска музика, в продължилото 8 месеца състезание
Месеци наред нашенецът пленяваше сърцата на жури и публика в най-гледаното балканско шоу и е единственият българин участвал в него.
Много българи останаха до късно тази нощ за да проследят финала на надпреварата. Въпреки, че не взе голямата награда Яни накара хората да се вълнуват за участието му и да се гордеят с него

Kметът на Радомир Кирил Стоев е сред първите поздравили певеца. В профила си в социалната мрежа той написа: "Поздравления за нашия победител Яни Янков! Гордеем се с теб и достойното ти представяне! Първия българин достигнал до този етап на Звезде гранде! Бъди здрав и все така успешен на сцената и в живота!"

 


Публикувана на 09.06.2024


0 коментара