info@glashatai.com 11:12 15.06.2024

Ирена Соколова начело на ГЕРБ- жени


Ирена Соколова начело на ГЕРБ- жени

Областният управител на Перник Ирена Соколова вече е председател на женската организация на ГЕРБ. За нейната кандидатура са гласували 475 делегати, против и въздържали се – няма, предложението е взето с пълно мнозинство.
Соколова е социален психолог, психотерапевт, магистър по психология, завършила е Училището за политика „Димитър Паница”, също така и областен управител на Перник. След като бе избрана, тя покани при нея на сцената Цецка Цачева председател на 43-то Народно събрание, Йорданка Фандъкова кмет на София и Дорис Пак председател на женската организация на Европейската народна партия (ЕНП), за да я подкрепят.
Соколова благодари на новото ръководство на ЖЕНИ-ГЕРБ, за доверието и подкрепата, която са и оказали. „Вашият избор днес ми отправя предизвикателството да намеря най-верният път към всеки един от вас и най-добрият начин заедно да осъществим желанията си за израстване на партията и за развитие на страната”, заяви Соколова.
„Днешният свят отправя неумолимо предизвикателствата си към нас и крещи от улиците на Париж, от лондонското метро, от Централната гара в Мадрид, от Летище „Сарафово”, от Нигер, Сомалия и Украйна и ни казва: „Хора, намерете начин и се успокойте, намалете страстите и живейте подареният ви недълъг живот заедно”, заключи Соколова.


Публикувана на 18.01.2015


0 коментара