info@glashatai.com 19:47 15.07.2024

Маргарита Хранова с нов албум


Маргарита Хранова с нов албум Източник на снимката: снимка: личен архив

С нов албум ще зарадва почитателите си певицата Маргарита Хранова. Това сподели самата тя, специално за glashatai.com. Нови и не издавани песни, както и част от популярните хитове с различен аранжимент са част от проекта.  Емблематичният “Устрем” е записан в симфоничен вариант, а “Оставаме” е записана в денс вариант, споделя певицата и допълва, че албумът ще бъде факт в средата на февруари, а промоцията му е замислена за началото на март.  Очаква се тя да бъде заснета и излъчена по някоя от програмите на БНТ.
Още един голям проект ангажира времето на Хранова. Подготвям голям концерт в памет на композиторът Найден Андреев, споделя тя и допълва, че има повече от 30 негови песни в репертоара си. Ще поканя в този концерт да се включат и други колеги, работили с Андреев, каза Хранова.
Уникалното в този проект, е че хитовете на големият композитор ще бъдат изпълнявани в съпровод на симфоничен оркестър и голям хор под диригентската палка на Левон Манукян. Планираме този концерт да зарадва не само софийската публика, но и почитателите на хитовете на Андреев и Хранова в други градове.

Интервю с Марги Хранова, специално за glashatai.com, четете в секция "Интервю"


Публикувана на 21.01.2015


0 коментара