info@glashatai.com 21:35 15.07.2024

Двама друсани на съд


Двама друсани на съд

24-годишен столичанин ще отговаря за шофиране на автомобил след употреба на наркотични вещества. А.С. бил проверен в гр. Перник, на 17 април тази година, шофирайки Фолксваген „Голф“. Анализът на кръвната му проба показал, че е употребил марихуана. Привлечен е като обвиняем и работата по случая продължава.

            20-годишен жител на пернишкото с. Дивотино също застава пред съда за управление на Фолксваген „Голф“ под въздействието на марихуана. И.Р. бил проверен на 10 юни, в областния град. Привлечен е като обвиняем и действията по започнатото бързо производство продължават.

           Перничанин застава пред Темида за притежаване на голямо количество контрабанден тютюн. На 13 декември миналата година, служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР – Перник извършили проверка на сгради, ползвани от 46-годишният И.С. Били намерени и иззети близо 36 кг. нарязан тютюн без акцизен бандерол. Невнесеният акциз възлиза на около 5 500 лева. И.С. е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Младо момче от Перник е привлечено като обвиняемо за притежаване на марихуана. 19-годишният Р.Б. бил задържан с близо два грама марихуана в центъра на областния град. Това се случило на 09 май тази година. Младежът  ще отговаря по чл. 354 „А“, ал. 5 от НК.


Публикувана на 15.06.2018


0 коментара