info@glashatai.com 19:40 01.10.2020

Следизборно от Глашатай


Следизборно от Глашатай

Беше каквото беше. Изборният ден е в историята. Победителите са ясни. Нощта на еуфорията отмина. Днес е време за връщане към делника и за първият анализ, който дължим на онези десетки хиляди читатели, избрали Глашатай в изборната нощ на балотажа  и избиращи го ежедневно, за да черпят необходимата им информация за града, региона, и страната.
Преди почти пет години, появявайки се в интернет пространството  обещахме единственото ни верую да е Читателят и едничкото оръжие професионализмът. Спазихме обещанието си и в тази кампания. Работихме прозрачно и в съответствие със закона. Обявихме  тарифи и договори, не се скрихме зад тънки сметки и печалби със съмнителен произход. Работихме с онези, които спазиха тези условия. Под всеки един предизборен текст имаше банер с ясно показващ, че той е такъв. Защото така се прави, защото така повелява законът и защото така е честно и почтено и най-вече защото не се притесняваме от врагове и нелоялна конкуренция.

Изборите отминаха. Победителите са ясни.  Екипът на Глашатай желае успех на кмета Станислав Владимиров и екипа му. Желаем им също здраве и ползотворна работа за доброто на перничани.  Надяваме,  се че ще работят прозрачно и с всички медии и ще  градят позитивния имидж на града с професионални партньори.

Л. Седевчева

/гл. редактор/

Вижте още:

Новоизбраният кметски екип на Перник сътвори първия си медиен гаф


Публикувана на 04.11.2019


0 коментара