info@glashatai.com 22:17 06.07.2020

Ако някой ден някой Ви каже, че пет години ...


Ако някой ден някой  Ви каже,  че пет години ...

Ако някой ден някой  Ви каже,  че пет години са малко, оговорете: те са да достатъчни да се изправиш на  крака и да вървиш смело и уверено.

Ако някой ден някой  Ви каже, че пет години са малко, отвърнете:  за толкова време проговаряме, научаваме се кога да шепнем, и кога  да крещим .

Ако някой ден някой  Ви каже,  че пет години са малко, опонирайте:   пет лета стигат  да видиш света, да опознаеш особеностите,  да намериш мястото си в него и да се отстояваш смело

Ако някой ден някой  Ви каже,  че пет години са крайно недостатъчни да ви научат хората, отвърнете, че  са много за популярността , която се печели   и за уважението и обичта, които се получават.

Ако някой ден някой  Ви каже,  че пет години са малко, бъдете сигурни, че са достатъчни, за да съберат целия възможен хейт в нет-пространството и омраза в реалността.

Ако някой ден някой  Ви каже,  че пет е малко, отвърнете, че след петата хакерска атака, следващите спират да се броят, а следващите  петата заплаха будят само смях.

Ако  някой ден някой  Ви каже, че пет години са много, отвърнете, че никога са крайно недостатъчни за да се решат болките в обществото ни, така че да няма писма започващо с „Моля помогнете …”

Ако  някой ден някой  Ви каже, че пет години са много, опонирайте, че няма време което да стигне, за да се научите да приемате спокойно  искрената благодарност и леко наивният опит да бъдете вкарани в класации всякакви

Ако  някой ден някой  Ви каже, че пет е много, помислете само през колко трагикомични гафове сте минали, в колко смешни  ситуации сте се вкарал, а  колко ли  предстоят през следващите пет.

Да на пет си пораснал толкова колкото трябва. Приел си света  и той те е приел. Наслаждаваш се на успехи, терзаеш се от неудачи и вървиш смело и уверено, благодарейки за всичко случващо се и на онези, заради които то се случва.

Тук е мястото и аз да благодаря  на десетки хилядите читатели , които ежедневно се доверяват и черпят информация от Глашатай,на колегите и сътрудниците без които магията на сайта не би се случвала, на хостинг доставчика, нищо че ни остави без сигнал в навечерието на годишнината и при новини, които имаше само при нас!

Л. Седевчева

/гл. редактор/


Публикувана на 23.01.2020


0 коментара