info@glashatai.com 06:53 13.05.2021

Водното дружество си играе на тука има-тука нема


Водното дружество си играе на тука има-тука нема

Като нелепа игра на нерви може да бъде определено поведението на водното дружество в Перник. Макар и без режим хората в различни части на града и селата почти ежедневно нямат вода. Сагата продължава с месеци. В сред пандемията, когато хигиената е по-важна от всякога, хора разбират, че нямат вода когато тя е спряла.
Не, че някой е длъжен да гледа сайта на дружеството през пет минути, но заради еадекватната комуникационна политика в областта, този сайт сякаш стана настолен на много хора.
Проблемът, е че и там информацията често върви със закъснение и след събитията.

Върхът на комуникационната гавра беше снощи, когато перничани бяха призовани да се запасят с вода, която аха-аха да спре, но не би. Чешмите бяха сухи едва няколко часа през нощтта.
Ако идеята на упражнението е била да се покаже дейност и много работа и виждате ли професионализъм за бързо отстраняване на проблема, то тя неработеща. Защо ли? Ами защото такъв просто няма.
Защото града е меко казано под вода от течове всякакви. Защото що за професионализъм е този, който не може да прецени колко време е необходимо да се справи с дадена авария.
Ако играта с нервите на повече от 80 хиляди перничани е била, за да някой да  се героизира, че много раобта е свършил, то хората са най-малкото подценени, а имиджмейкърът му за незабавно уволнение.


Публикувана на 12.11.2020


0 коментара